Защо изневеряват жените?


Когато жената намери партньора до себе си, когато е сигурна в него  е готова да направи всичко, за да запази връзката си. Съществуват обаче няколко основни момента, които карат самата жена да изневери.zashto_izneverqvat_jenite

С Вас ще споделим четири от най-честите причини, поради които една жена изневерява.

Първата причина – това е моментите, в които всичко е изчерпано, тръпката е загубена. Тогава жената търси по-добро и различно около себе си, и много често прибягва към нов парнтьор.

В този случай много по-голям е шанса жената да преспи с някой за една нощ, по-лесно е да стори точно това.

Втората причина – Моментът, в който жената е категорична, че е дошъл края на връзката! Подсъзнателно го знае, готова е да приключи с този парнтьор и прибягва към изневяра.

При тази ситуация, изневярата се превръща направо в умишлена смяна на партньора.

Третата – изневяра, тъй като не са получили това, което са искали, смело можем да определим този тип изневяра като изневяра на инат. В този случай жените прибягват до тази крайност, само и само да направят напук на парнтьора си.

И четвъртата причина – това е момента в който жената се почуства отбягвана и нежелана от парнтьора до себе си. В случайте, в които парнтьорът се  заглежда по всяко привлекателно момиче, или в случай в който момчето показва, неуважение  – това води до изневяра.

Е, разгледахме четири различни причини за изневяра на жените. Надяваме се, че и Вие ще се включите в дискусията, за да споделите и Вашите виждания.


1 коментар

  1. 1 Моник 25 January, 2013 at 1:43 am

    Полезна статийка :) – мъжете да си мислят

Оставете своя коментар »