Сватбеният ден – организация, съвети


Незабравимо изживяване за Вашият най-добър момент в живота – Вашият сватбен ден

В тази статия ще Ви препоръчаме едно добро решение за бракосачетание на открито.

Ако Вашият най-хубав миг от живота е през летния сезон, ако синоптиците са потвърдили, че времето ще бъде слънчево, то тогава е време за организиране на сватбената церемония.svatben_den

За да бъде наистина вълнуващ и незабравим ден за всички присъстващи, то препоръчваме церемонията по бракосъчетанието да бъде на открито. Именно шатра на открито е решението, което препоръчваме.

Какво ще Ви трябва, за да организирате сватбеното парти на открито? Ето това ще Ви разкажем сега.

На първо място, ще трябва да намерите фирма, която да оранизира кетеринг обслужването. После – фирма, която да предостави палатките – една за партито, и една за церемонията по сключване на брак. След това, поканите – за тях ще Ви помогне и сватбения агент, който ще трябва да наемете. Услугата за сватбен агент е евтина, но си струва, тъй като именно той е човекът, който ще се погрижи за всичко останало.

По отношение на декорациите, осветлението, палатката, аргата и др …  препоръчваме фирмата RightRental.net – компанията, която е лидер в отдаването под наем на палатки, шатри, тенти.

Представете си сватбата в красива градина, с много зеленина, цветя, добре аранжирани мебели… Всички гости ще ахнат, събитието ще се превърне като една нежна приказка.

В днешно време все повече двойки сключват брак с арка и палатка.  В коментарите ще очакваме и Вашето мнение за Вашата сватба, как е минала – ако е минала, или какво планувате да предприемете…


Оставете своя коментар »