Достъпните процедури за разкрасяване в сайтовете за групово пазаруване


В днешно време в България сайтовете за групово пазаруване бележат огромен ръст. Това се дължи предимно на факта, че цените на продуктите в магазините са далеч по-високи, от тези в онлайн проектите. Причините – избягва се наем на помещения, заплати на персонал, ток, вода.grupovo_pazaruvane_oferti_za_jeni

Сайтовете за групово пазаруване все повече се разрастват, както в България така и в световен мащаб. Няма потребител, който да не е посетил поне един такъв проект.

В сектора за разкрасяване и здраве, офертите от подобен тип сайтове са наистина много и впечатляващи.

Срещали сме оферти, на наистина перфектни цени – до 95 % отстъпка. Именно това е причината много дами да търсят процедури за разкрасяване в такива сайтове – сайтове за групово пазаруване.

В статията ще Ви разкажем и какъв тип услуги за разкрасяване се търсят към началото на 2013 година.
Една от най-търсените процедури – това е масаж. Много дами се подлагат на масаж. В сайтът Ofertini.com съществуват оферти за масаж, които са с отстъпка 75% от основната цена – т.е. привлекателни и изгодни предложения не липсват.

Други подходящи за дамите услуги са: Почистване на лице, почистване на зъбен камък, професионален грим, кола маска, химичен пилинг, антицелулитни програми и други.

Други популярни услуги, на които разчитат хиляди жени от България, това са фризьорството и козметиката. Факт е, че услугите стават все по – скъпи и много жени не успяват да правят прически ежедневно, но и е факт, че чрез груповото пазаруване това вече е възможно.

Примерна цена за прическа на дама без отстъпка варира от 10 до 50 лв. При отстъпка от 90 % тази сума става съвсем различна, достъпна за всяка жена.
Качеството – много хора се съмняват и страхуват, много хора се притесняват, че евтиното като цяло се явява с ниско качество. Това при груповото пазаруване определено не е така. Не е така, тъй като търговците печелят от многобройните продадени ваучери. Също така всеки търговец държи на високото качество, на това клиента да се върне отново в салона за красота.

В обобщение ще кажем, че груповото пазаруване контролира пазара, помага на всеки един от нас и дава възможности и отваря много врати.


Оставете своя коментар »