Лесни начини за изгаряне на 100 калории


Лесни и ефикасни съвети за това, как да изгорим излишните калории

- Ходете често на пазар.
Да, съвсем правилно сте прочели. Ако в дневния ви режим е включена разходка в продължение на само половин час из столичните молове и мерите различни дрехи, то без проблем ще стопите 100-на калории. Така може хем да съчетаете приятното с полезното, а и в крайна сметка може да установите, че ви е необходим и по-малък размер дрехи.Лесни начини за изгаряне на калории

- Стоенето прави
Стоенето прави е един изключително елементарен и в същото време ефективен начин да изгорите няколко калории в повече без усислия. Това се получава, тъй като стоенето прави предполага напъване на мускулите на тялото, прехвърляне на тежестта и въртене на едно място, а всичко тези дейности изискват съответната енергия. Така че, ако стоите прави по десетина минутки всеки час от работния ден, в неговия край ще сте стопили стотина калории допълнително.

- Масажирайте любимия си човек
Можете да изгорите стотина калории и да натрупате червени точки в своя актив, като направите масаж на любимия човек в продължение на двадесетина минути. Така освен удоволствието, което ще доставите на своята половинка, ще изгорите и няколко калории в повече

- Пийте кафето си на крак
Ако има хубаво заведение недалече от вашия офис, може да направите една разходка дотам. Ако повървите двадесетина минути по време на обедната си почивка, ще си гарантирата изгарянето на дори повече от 100 калории. Все пак за оптимален резултата се постарайте кафето ви да без мляко или захар, тъй като е много вероято да се окаже, че сте се разхождали напразно.

- Обновете статуса си във Facebook
Може и да ви звучи смешно, но сърфирането в интернет пространството или обновяването на личната ви страница в интернет също може да доведе до изгарянето на немалко калории.

- Изпробвайте нещо ново в кухнята
Пробвайте да сготвите нещо ново и вкусно и докато се трудите в рязане, смилане, пасиране и т.н ще изгорите стотина калории. Внимавайте след това да не наваксате набързо изгубеното, след като решите да се насладите на резултата от труда си.

- Разхождайте се докато говорите по телефона
Ако водите интригуващ разговор с ваша приятелка, се старайте да вървите нагоре-надолу докато говорите с нея и така ще изгорите стотина калории по време на разговора си. Може да пробвате този вариант и по време на телефонните разговори в офиса.

- Играйте на гоненица с децата
Ако имате деца, може да се включите в техните игри и след 20-тина минути калориите ще са значително намаляли, а и е далеч по-забавно отколкото да се мъчите на пътечката във фитнеса.


Оставете своя коментар »