Как лесно да изгорим 100 калории


Как лесно да изгорим 100 калории

Как лесно да изгорим 100 калории

Полезни съвети за това, как лесно и бързо да изгорим излишните калории.

Застанете прави: Стоенето прави е един лесен начин без усилия да изгорим повече калории, тъй като предполага напъване на мускули, прехвърляне на тежестта и въртене на едно място, а всичко това са дейности които изискват енергия. Ако седите прави по 10 минути всеки час от работния ден, накрая му ще сте изгорили 100 калории допълнително.

Направете масаж на любимия: Изгорете 100 калории и натрупайте червени точки в актива си, като масажирате любимия си в продължение на 20 минути. Остава само да се надяваме, че жестът ще бъде оценен подобаващо.

Изпийте кафето си на крак: Има хубаво кафене недалече от офиса? Защо пък да не се разходете се до там? Можете да изгорите 100 калории, ако вървите 20 минути (общо за отиване и връщане) по време на почивката си. Все пак се постарайте кафето ви да е максимално без добавки, за да не се окаже, че сте се разхождали без резултат.

Обновете статуса си в социалните мрежи: Колкото и невероятно да звучи, сърфирането в интернет или обновяването на личната ви страница в интернет също води до изгарянето на калории. Най-вероятно не е необходимо да ви подканяме, но все пак е добре да извършвате тази дейност в продължение на един час в течение на деня, за да горите калории с кликане.

Направете си сешоар: Спестете пари и се вталете като си направите сами сешоар у дома. Ако прекарате 30 минути в сушене и изправяне на косате не само ще изгорите 100 калории, но и ще изглеждате страхотно.

Изпробвайте нова рецепта: Опитайте се да сготвите нещо ново и докато прекарвате 30 минути в рязане, смилане, пасиране, смесване и печене ще изгорите 100 калории преди да се насладите на резултата от труда си.

Разхождайте се докато говорите по телефона: Водите приятен разговор с приятелка? Вървете нагоре-надолу докато разговаряте и ще изгорите 100 калории по време на 30-минутния ви разговор. Това упражнение е приложимо и по време на конферентните разговори в офиса.

Разчистете гардероба си: Сложете в ред и подгответе всички дрехи, които повече няма да носите за раздаване или изхвърляне, сортирайте и приберете обувките си и почистите праха от рафтовете и след 35 минути ще сте изгорили 100 калории.

Играйте на гоненица: Пробвайте да се включите към играта на децата и след 20 минути калориите ще са се стопили, а и е много по-забавно от пътечката във фитнес салона.

Идете на пазар: Да, правилно сте прочели. Ако се разхождате в продължение на половин час из магазин и мерите дрехи ще изгорите без проблеми 100 калории, а тогава най-вероятно ще трябва да потърсите и по-малък размер.


Оставете своя коментар »