Грим за брюнетки


Грим за брюнетки

Подходящ грим за брюнетки. Бъдете ослепителни с правилно подбрания грим

Правилото че на всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие е в пълна сила и при подбора на грим от брюнетки, тъй като при тях, каквато и идея да се даде, то и с точно обратното предложение се постига удивителен ефект. Затова основното правило при тъмнокосите дами е да не се страхувате да смесвате различни видове грим, цветове или пък къде поставяте акцент. И все пак не носете едновременно тъмни сенки, очна линия и винено червено червило, защото тази комбинация е прекалена. А ето ги и нашите предложения как да подберете грим, който да подчертае красотата ви.

Можете да си позволите по-наситени цветове.
Има определени по-екстравагантни видове грим, които стоят прекрасно на брюнетките, на които не им се налага да използват по-омекотените им варианти. Така например класическия опушен грим изглежда много по-добре при тъмнокоските, при които комбинацията от черно и сиво, допълнена от тъмна очна линия и сребристи акценти, привлича всички погледи, докато при блондинките използването му може да доведе до плашещи резултати.

Може да си позволите лек грим
Телесните тонове стоят великолепно на брюнетките и са много подходящи за ежедневен грим. Правилно подбраният фондьотен в светло кафяво с лек прасковен нюанс е идеален за подчертаване на чертите на лицето придавайки топлота на тена, като едновременно с това остава незабележим. Добавете тънка линия, направена с кафяв молив върху горния клепач и един пласт спирала, минете леко скулите с широка четка с коралово розов руж и завършете с прозрачен гланц, за да създадете визия, която изглежда максимално естествена

Добавете цвят, за да изглеждате свежи
Ако не искате да изглеждате повехнали поставете руж в средно наситен нюанс на розовото или в коралово, така ще добавите руменина на бузите и ще подчертаете блясъка на очите си. А в дните, когато решите да не носите друг грим, никога недейте да пропускате да сложите червило или гланц в наситен нюанс.

Подберете правилния цвят за устните си
Всички светли, блестящи нюанси на бронзовото, златистото и розовото придават обем на устните и създават много приятен контраст с цвета на косата ви, което от своя страна подчертава очите. За да привлечете допълнително виманието към тях сложете много тънка линия тъмносиньо на горния клепач и много спирала и със сигурност няма да има мъж, който да ви устои.

Какъв е подходящия цвят на кожата
В живота на всяко момиче има момент, в който ужасно и се иска да има тен. Много брюнетки смятат, че изглеждат по-добре с по-тъмна кожа, но това не е задължително така. Ако имате проблеми с придобиването на тен и кожата ви е светла, автобронзантите и бронзиращите пудри са една безопасна в здравословно отношение алтернатива на безкрайните часове прекарани в солариума или на плажа. От друга страна има много брюнетки със светла кожа, които изглеждат просто ослепително по този начин, така че преценете кой е по-добрият вариант за вас.

Можете да носите червено червило
Разбира се не при дневния ви грим, тъй като вида ви може да е прекалено шокиращ за останалите. Ако не можете да живееете без червено все пак подберете гланц за устни в този нюанс. Друг вариант е да изберете матово червило във винен нюанс, което стои особено добре на тези от вас с по-тъмна коса.

Всички нюанси на сенките за очи са позволени
Ако подберете сенки в кавяви нюанси, те много добре ще подчертаят красотата на очите ви, независимо от цвета им, тъй като ще се допълват от създадената от косата рамка около лицето. От друга страна вие можете да си позволите да носите каквити поискате сенки, дори и ако са в ярки и наситени цветове, затова експериментирайте смело, за да откриете подходящите комбинации за различни поводи.

Според нюанса на кафявото
Ако сте с черна коса, опушения грим е сякаш създаден за вас, но избягвайте да го комбинирате с тъмни нюанси на червилото и не забравяйте да ползвате бронзиращ продукт вместо фон дьо тен, за да не изглеждате прекалено бледи и да изравните тена си. Дамите с тъмно кестенява коса, като Катрин Зита Джоунс, могат да носят всякакви цветове и нюанси на наситеност, но много интересна комбинация се получава с тъмно лилави сенки, тънко нанесена кафява очна линия и тъмно червило. Топлите шоколадови нюанси на кафявото като на Ева Лонгория имат свойството да привличат светлината и затова трябва да греете. За целта използвайте бронзираш продукт със светлоотразяващи частици върху горната част на скулите и ярко червено червило. Тези от вас, чиято коса е златисто кафява с лек нюанс на русо или червено като на Джесика Биел, изглеждат ослепително ако се гримират с блестящи сенки в неутрални тонове върху долния и горния клепач, поставят прасковен руж и червило в нюд тон.


Оставете своя коментар »