Грим за блондинки


Грим за блондинки

Подходящ грим за блондинки, извадете на показ красотата си с подходящите цветове грим.

Подходящ фон дьо тен
Подберете цвят, който съответства на този на кожата ви и седи естествено. За предпочитане са течните формули, които имат светлоотразяващи частици и са със златист подтон, който придава топлина на тена. Поставете фон дьо тена на малки точки в центъра на лицето, около носа и устата, където кожата обикновено е червена или пигментирана и след това го разнесете с пръсти или гъбичка, така че да се слее напълно с кожата.

Подходящ грим за очите
Сенки в светли прасковени оттенъци и пастелни тонове отиват на всички блондинки, както и блестящо медни нюанси и цвят слива или лилаво. Очите могат да се очертаят с тъмно кафява или черна очна линия за вечерен грим и с кафява за ежедневния такъв, която можете леко да размажете с клечка за уши, за да се създаде по-мека линия

Подходящ цвят червило
Блондинките със светли очи изглеждат ослепително с розово-червено червило, а тези с по-тъмен тен трябва да се насочат към оранжево-червените нюанси. Устните ви ще изглеждат неустоимо, ако предпочетете червило в бебешко розово или нюд нюанс, след което поставете блестящ безцветен гланц в средата на долната устна.

Подходяща спирала
Как да изберем подходяща спирала? Ако сте естествена блондинка миглите ви със сигурност са светли, затова ги извийте с извивачка и поставете спирала за обем. Можете да използвате всякакъв цвят туш в зависимост от ефектът, които искате да постигнете – кафявото седи по-естествено, а черното придава драматизъм на погледа. За вечерен грим може да използвате и изкуствени мигли на снопчета, които да поставите във външния ъгъл на окото.

Подходящ руж
Можете да използвате бледо прасковен или кайсиев руж, които да нанесете от издадената част на скулите нагоре, към линията на косата с голяма четка за руж. Ако решите да използвате бронзираща пудра, поставете я на бузите и в цепката на деколтето, за да придадете топлина на тена си и да създадете илюзия за допълнителен обем. Подходящи хайлайтери са тези, които имат перлен или бледо розов блестящ оттенък, като тях можете да ползвате във външния и вътрешния ъгъл на окото, под веждите и над костта на бузите и по този начин се подчертава красотата на лицето и изящността на структурата му.

В зависимост от нюанса на русото
Ако сте тъмно, пепеливо руса като например Дженифър Лопез, то тогава трябва да омекотите цялостния грим. Пробвайте прасковено розов руж и винен гланц за устни. Очите гримирайте с маслинен цвят и очертайте горния клепач с кафява очна линия и същия цвят спирала. Ако косата ви е руса с по-златист отеннък като на Дженифър Анистън, то тогава използвайте бронзираща пудра на местата, на които обикновено първо хващате тен – челото, скулите и брадичката. Златисто кафявото червило и меките цветове на сенките като розово, лилаво и сиво също ще подчертаят топлината на излъчването ви. Ако сте светло руса като Рийз Уидърспуун, то тогава най-подходящите цветове за вас са неутралните. Пробвайте блестящи розови сенки и златист или кафяв молив на долния клепач, завършете с прасковен руж и розово-лилаво червило.


Оставете своя коментар »