Супер диета с грейпфрут


Грейпфрутът е популярен плод използван при различни видове хранителни режими. Той е доказано ефективен срещу наднорменото тегло и именно това го прави, толкова интересен за диетолозите днес.

И поради изнесените горе причини ще ви споделим една програма за дванадесет дни, чрез която ще може да свалите около шест килограма. За да се преборите с големия корем обаче е задължително да спазвате схемата стриктно защото в противен случай няма да имате никакъв ефект.

Диетична програма

Закусвайте с: две твърдо сварени яйца и около два резана шунка. Консумирайте половин грейпфрут.

На обяд: може да хапвате всякакъв вид месо стига да не е пържено. Добавете към менюто зелена салата и около двеста и петдесет милилитра натурален сок от грейпфрут.
dieta_s_greifurt
За вечеря: яжте зеленчуци но избягвайте, царевицата, картофите и граха. Храненето ви може да продължи с малка порция пилешко месо или риба на скара. Отново изпийте 250 милилитра прясно изцеден сок от грейпфрут или изяжте половинка от плода.

След дванадесет дни ще имате сигурни резултати. Ако решите да продължите диетата знайте, че е необходима почивка около три дни. Този хранителен режим не е подходящ за дългосрочно използване. Ако все пак имате намерение да продължите обърнете се към диетолог като покажете тази програма.

Запомнете:

При наличие на стомашни или други здравословни проблеми консултирайте диетата лекуващия ви лекар. Не правете компромиси със здравето си само и само да свалите някой друг килограм.


Оставете своя коментар »