Ярките тонове сред обувките за пролет 2013 година


Image:©Maxim Malevich/Fotolia

Коя жена може безучастно да подмине край магазините с красиви и модни обувки? Нито една. Всеки сезон дизайнерите с все по-голяма изобретателност пристъпват към създаването на прекрасни колекции за женските крака. Пролетният сезон за 2013г. не прави изключение.

Очертава се нов поглед за формата на тока и материалите за женските обувки.

Главна тенденция може да се счита завърналият се остър нос, високият ток и многото каишки, ремъчета и закопчалки. Една от особеностите на новите колекции е пълното разграничение на максимализъм и абсолютен минимализъм : класическият тип обувки и модерните решения с много елементи, каишки, скрепителни елементи и пълна липса на декор.

Като цяло модните обувки са отражение на вкуса и стила на всяка жена и всяка една от нас може да намери своя чифт.

Ярки цветове – живи, енергични, наситени, радват очите при разнообразието от обувки. От класическия черен до яркия жълт или малинов, в зависимост от вашия вкус или вътрешно състояние.

Завръщат се със своето очарование велурените обувки. Красиви, леки и елегантни, те могат да станат основен акцент от вашата визия, да я направят пролетно светла и свежа.

И през тази пролет няма да мине без класическите модели за специални случаи. Неумиращият класически стил е винаги актуален. Малко фантазия, един нюанс – и обувките придобиват нов моден креативен вид.

Не забравяйте, че и змийската кожа или нейна имитация, отново е на мода.

Актуални са и обувките с изрязана пета или открити пръсти. Те се отличават не само с нови и ярки решения , но и с определения комфорт, който предлагат.

Оригиналния стил и ярките модни за сезона разцветки създават прекрасно настроение и позитивна нагласа. Сполучливите експерименти на дизайнерите раждат наистина феерични модели обувки , които ще предизвикат чудесни емоции през пролетта на 2013г.

Актуални в модните колекции са обувките с щампи, бродерии, изрязаните части и елементи от прозрачен материал. За ежедневието се предлагат модели с широк ток, наложили се със своето удобство.

Определено може да се каже , че за пролетния сезон дизайнерите са се постарали да угодят на всички жени. Разнообразните решения форми и материали ще удовлетворят дори най – взискателния вкус.


Оставете своя коментар »