Ярките тонове и смелите решения при бельото – гаранция за женственост и сексапил


Бельото е онази част от дамския гардероб, която ни дава възможност да повишим своята самоувереност  и да се чувстваме по – женствени. Новите модни колекции се отличават с простота и елегантност, като се предлагат и не по-малко изискани модели за ексклузивните тоалети.

Особено модерно е ретро бельото , позволяващо демонстрация на женския сексапил. Предлагат се корсети , украсени с камъни, придаващи интригуващ и съблазнителен вид на жените. Долната част на корсетите все по-често е украсена с широка дантела или къдри. Като цяло дизайнерите се фокусират не само върху формата, но и върху по-ярките цветове -  розово, черно , боровинка, зелено, лилаво.

При много от моделите се появяват жартиерите като елемент от бельото. Актуални са и коланите с висока талия и жартиери.

Леопардовите шарки присъстват в много от предлаганите модни решения. Те са предназначени преди всичко за дамите с екстравагантни предпочитания , притежаващи смелост и сексапил. Много често се предлагат класическо бельо и бюстие с такива щампи .

Предназначението на бельото е не само да ни придава привлекателен вид, но и да ни осигурява комфорт. Особено важно е това при по-пълните жени. За тях се предлага бельо в черно , като главен декор се явява масивна дантела. Дамите с по-пищна форма могат да ползват и колан с жартиери.

Освен черният цвят на мода са и други класически цветове , като бяло , тъмно лилаво и червено. Много дизайнери предлагат модели , оформящи примамлива визия със смели цветове, като сребро , смарагдово , златисто. На мода е и наситеният оранжев  цвят.

Особено актуални през този сезон са повдигащите сутиени и спортните бюстиета, като предпочитаните цветове при тях са синьо, виолетово и лилаво.

Ярките цветове са хубави , но не експериментирайте с прекалено пъстро бельо, на ярки флорални щампи. Най-модни ще бъдат пастелните тонове : бежово, кафяво, телесно, млечнобяло, светлосиньо, бледожълто. Ярките цветове бельо ще бъдат предпочитани за спортните дрехи.

През пролетния сезон може да обърнете внимание на бельото с цветни щампи , бродерии, шотландско каре, с леопардови и дантелени елементи.

Дантелата и мрежата се очертават като най-стилните материали за бельо тази пролет. Елементи като къдрички, обработени модели на ръба, бродерия, изкуствени камъни, преливащи сребърни пайети и днес си остават особено популярни за декорация на екстравагантни модели бельо.


Оставете своя коментар »