Чар и сексапил с ботуши от кожа и дантела за лято 2013


Image:© Andrey Starostin / Fotolia

Все по – популярни и актуални стават ботушите за това лято. Интересът към тях нараства все повече. Разнообразни са видовете, предлагани на пазара. Удобни и практични те са един от хитовете за това лято. Естетични, елегантни  и модерни. Подходящи в комбинация с къси поли, рокли. Преди време ботушите бяха обувка , която малко от нас си представяха да носят лятото, а сега са част от модния гардероб , подчертаващи нашата индивидуалност и стил.

Различни и разнообразни са ботушите актуални за пролет-лято 2013. За разлика от материи като ажурни дантели , ползвани при изработка на ботушите преди, тазгодишните колекции са изработени от естествена кожа, съчетани с прозрачен силикон, придаващ безтегловност и лекота , удобство на дамите. На пазара може да намерите уникални модели и да преоткриете себе си.

Актуални ботуши лято 2013

Летните ботуши за това лято могат да бъдат описани като тип сандали, само леко променени с приятен и грациозен вид.

Основната разлика между летните ботуши и сандали е високия ток. Пръстите са отворени, като има и изключения. Практични и удобни за носене на бос крак са този тип ботуши, като дават възможност да покажете перфектния си педикюр. Подходящи в комбинация с летните модни къси панталонки , допълнително удължавайки крака ви, придавайки чар и сексапил.

Image:© srki66 / Fotolia

Ако сте почитателка на кожените ботуши, напомнящи ботушите за езда, може да намерите модели с любимата форма и дължина , украсени в дантела, които в повечето случаи добавят сексуалност и носят зашеметяващ ефект.

Основните цветове атрактивни за това лято са ботуши в черно и бяло, основни , но не и единствени.

Кафявият цвят, в комбинация  със злато също е един от актуалните за сезона.

Сребърният цвят при ботушите, или комбинацията от два цвята, са също актуални за лятото.

Вече говорихме за високите, тесни ботуши. Това лято на почетната стълбичка подобаващо място ще заемат  и късите летни ботуши, плътно прилепнали към крака, като могат едновременно да бъдат на ток или платформа.

Може да се поспори малко по въпроса тук, по отношение здравето на краката и неблагоприятното влияние на ботушите през лятото. Множество отвори, правилно подбран размер, няма да навреди на вашия крак, единствено ще добави чар.

Всяка дама иска да бъде неустоима, откроявайки се от тълпата, правейки приятно впечатлени с визията си. Летните ботуши със сигурност ще ви помогнат за това , като няма да ви оставят незабелязана. Оставете модата да работи за вас.


Оставете своя коментар »