Цветът на бельото, според повода.


Изборът на бельо е съществен за всяка една жена , защото в едно комфортно и красиво бельо, тя се чувства по уверена в своята предизвикателност и неотразимост.

Основните неща, които трябва да се следват при избора на бельо са комфортът , материята , размера стила и целта на бельото.

Най – приятно за тялото е бельото от коприна за топлия сезон , за зимата – от памук . В тях са втъкани и изкуствени влакна, които придават необходимата еластичност на дрехата.

Що се отнася до дантеленото бельо, то автоматично попада в категорията на секси бельото и се употребява в специални случаи.

На работното място бельото на жената трябва да е удобно и по – незабележимо . За случая трябва да се избере подходящия размер, така че то да не оказва натиск върху тялото . Много често, в преследване на зашеметяващи резултати жените купуват бельо в по – малки размери. Това води до обратен ефект, резултатите са катастрофални и смешни. За предпочитане в ежедневието е безшевното бельо , а при бременност – употреба на такова от фини трикотажни материали или от коприна.

Бельото на съвременната жена изобилства от стилове и моди, за нея е важно какво бельо да избере съобразно своята фигура и определения случай.

Особено труден е изборът на сутиен. При неговата покупка трябва да се има предвид , че ако сутиенът е повдигащ , е добре за визията, но не е здравословно да се носи постоянно. Жените с големи гърди е препоръчително да се спрат на сутиен с широки презрамки и почти затворени чашки, препоръчителен и при спорта.

Бикините също трябва да се избират в подходящ размер. Те не бива да се впиват в тялото , а плътно да го обвиват , без да нарушават неговото кръвообращение. Те трябва да отговарят на изискванията за хигиена. От медицинска гледна точка най – безопасни за жените са бикините шорти.

Цветът на бельото се определя от времето и мястото на употреба . За ежедневието повечето жени предпочитат черен, бял или телесен цвят бельо. Бельо с всякакви нюанси, комбинации от тях или с различни декоративни елементи би било добре да се избере само по определен повод – като важна дата, романтична вечеря, парти. В тези случаи се отдава предпочитание на цветовете на страстта – червено, наситено лилаво или комбинация от синьо и оранжево, червено и бяло, червено и вишнево, лилаво и лилави цветя и други.

Купувайки бельо, всяка жена трябва да фокусира вниманието си върху естествени материали и да осигури за гардероба си два комплекта на луксозно и секси бельо, което ще повиши нейното самочувствие със сигурност.


Оставете своя коментар »