Цветни и ярки дизайни и необичайни решения при банските за това лято


Наближава времето, когато  ще оставим зад гърба си ежедневните задължения, офиса, работата и най-после ще отдъхнем, повече или по-малко, на море.Затова е време да потърсим подходящ бански за горещото , слънчево лято.

Тенденцията е една – разнообразие.Разнообразие от всякакви  щампи – флорални, животински, геометрични , шарени, в ярки или топли цветове. Модни и стилни за идващото лято са и банските с едно рамо, които изглеждат много изискано и необичайно.Ако искате, за повече шик, може да прибавите към него и плажен шал, като не забравяте, че трябва да е в същия цвят. Може да си подберете подходящ модел в черно, синьо, розово, жълто или сребро. Страхотно на загорялото ви тяло ще изглежда и бански в изумруден или бял цвят. А ако обичате агресивния цвят, изберете каки. Банските могат да бъдат едноцветни или в съчетания от различни нюанси за отделните им части. Ако не ви привличат ярките и красиви рисунки, изберете бански в един цвят.

Image:© EastWest Imaging / Fotolia

Особено внимание се обръща на банските с необичайни изрязани части – на стомаха, на бедрата, на гърба. Актуални ще бъдат и банските с необичайна форма на чашките.

Ретро банските също не излизат от мода.Бански костюми с драперии,плисета , къдри и всякакви декоративни елементи  върху сутиените, с презрамки, отворени или завързващи се около врата,  както и изрязани бикини или бикини с висока талия, демонстрират цялото разнообрази от бански за това лято. Много изненадващи решения предлагат и банските с различни геометрични съкращения.Новите бански предлагат модели за всеки вкус, просто трябва да отчетете особеностите на своята фигура. По този начин ще можете да акцентирате на силните страни на тялото си или визуално да отклоните погледа от проблемните места по него.

Image:© Vojtech Vlk / Fotolia

Огромният избор от материали, форми и разцветки ще ви помогне да постигнете привлекателна плажна визия. Банските в цветни и ярки дизайни ще привличат мъжките погледи. Изненадващи и впечатляващи или в класическа линия, те са украсени с дантела, пайети, бродерии или различни релефни шевове.Ако съумеете да изберете подходящия за вас бански, вие ще подчертаете хармонията на своето тяло, ще се радвате на лекото докосване на вятъра и на горещите слънчеви лъчи, на вниманието на силните половинки.

 

 


Оставете своя коментар »