Универсални модни решения за пролетта


Image:© Alexandra Karamyshev / Fotolia

Модната пролет за 2013 предлага универсални решения за постигане на стилен външен вид. За все още хладните пролетни дни си набавете връхна дреха на квадрати или райета, а защо не и в съчетание от такива шарки, което е толкова модерно и безусловно ще привлича погледите. Не забравяйте, че такова облекло трябва да се съчетава с едноцветни дрехи. Много стилно ще изглеждате с великолепен ярък шлифер, незаменим елемент от пролетния гардероб, практичен и много моден атрибут.

Безусловен фаворит за сезона, а и за годината са  костюмът или роклята от дантела, гарантиращи изискан вид. Допълнете ги с модни обеци, с копринени , плетени или дантелени аксесоари и ще се радвате на резултата.Или си набавете сако в мъжки стил, така модно за тази пролет  – на райета или едноцветно, по-свободно или леко вталено, от джинсов плат или туид, допълващо или в контраст с цялостния ви тоалет. Може да го комбинирате с пола, рокля, панталон или дънки. Привлекателната ярка пролетна риза или блуза е много женствена и очертаваща щрихите на дамския образ. Експериментирайте  с различни кройки и цветове и ги комбинирате с поли, дънки, панталони, костюми.Елегантен вид ще постигнете със свободни панталони в класически или друг стил. В съчетани е с блуза със скъсен ръкав, те ще създадат по-женствен и строен силует.Актуални за тази пролет са и кожените поли – по-къси или дълги, тесни или разкроени, с гладка или релефна текстура.Те изглеждат възхитително с модна блуза или жилетка и високи обувки.

Особено популярни за тази пролет са високите оригинални ботуши, изрязани на пръстите  или от сплетени каишки. Могат да се комбинират с пола или рокля над коленете. Пролетния си тоалет може да допълните с красив и ярък колан – тънък или масивен, но непременно контрастиращ с тоалета. В тон с него може да подберете и портмоне. Не забравяйте и колието – колкото по-масивно, толкова по-модно.

Пролетните тенденции са изразителни и парадоксални . Те радват с многостранните си идеи. Даже и от най-противоположните могат да се изберат подходящи и  умело да се комбинират. Резултатът ! Очарователна и елегантна пролетна визия.


Оставете своя коментар »