Тоалетите от кожа, модерен и забавен стил този сезон


Image:© tan4ikk / Fotolia

Винаги избирайте кожени изделия, отговарящи на вашата фигура и подчертаващи силните й страни като, разбира се, дрехите бъдат в подходящия размер – в никакъв случай по- тесни, с надеждата , че ще изглеждате по- слаби.

Носенето на кожена дреха трябва да бъде съобразена с мястото, времето и повода . Основно е и правилото да не се носят няколко кожени изделия едновременно. Препоръчително е те да са един елемент от облеклото. Следете дали вашите дрехи от кожа не са изтъркани, надраскани и захабени.

Не комбинирайте кожените тоалети с прекалено много  аксесоари, с масивни бижута, които ще ви придадат грозен вид или с изобилие от сребърни пръстени, което ще очертае евтина визия.

За да си придадете модерен и забавен стил, опитайте кожени  дрехи не с традиционния черен или кафяв цвят, а с други тонове като модните през тази пролет зелено, червено, жълто, синьо или в пастелни тонове в нюанси на мента, сметана, пясък.

Кожените поли станаха неотменна  част от модния гардероб за тази година. Те могат да бъдат с различни кройки и цветове, като могат да се комбинират с различни елементи от дрехите, например  с копринена блуза за женствен и елегантен вид, с високи обувки и елегантно портмоне. Кожена мини пола  винаги ще изглежда фантастично с дантелена бяла блуза. Ако прибавите и бежови обувки на токчета, ще постигнете стилен външен вид.

Тесните кожени панталони са перфектни за стройна фигура. Комбинацията с класическа риза или блуза  е хубава, но не е подходяща по всякакъв повод. Най- добрият инвентар за кожените дрехи са високите обувки и чантата от велур. Комбинацията с аксесоари като огърлица в ярки цветове като синьо или зелено , ще помогне за постигането на модерна визия.

Кожените клинове трябва да се носят с много високи обувки за съвременен и стилен вид. Може да ги съчетаете с ярки туники и къси сака.

Аксесоарите от кожа са задължителна част от гардероба на всяка жена – кожени колани, чанти, портмонета, колиета. Не забравяйте и кожените обувки, които ярко  ще подчертаят индивидуалния ви стил.


Оставете своя коментар »