Съвети на имидж – експертите за постигане на собствен стил


Image:© hifashion / Fotolia

Всяка жена иска да бъде красива, привлекателна и стилна. За това ще ни помогнат съветите на имидж-експертите. Ето и най-важните.

1.Всяка жена трябва да бъде наясно какви дрехи харесва, какво иска да види на себе си,  дали иска  да покаже неизвестна своя страна.

2.Трябва да купуваме дрехи за себе си, за това , което сме в момента, а не , което сме били преди пет, десет или повече години или  което ще бъдем , ако поотслабнем. Трябва да опознаем силните и слабите си страни и да бъдем обективни.

3.Да се обличаме съобразно своята възраст. Умело да лавираме между облеклото и годините.

4.Дрехите да са подходящи за нашата фигура. След като правилно сме определили своя тип тяло, да изберем най-добрия за него силует. Да не се губят пари от напразно купени неподходящи тоалети и време за тяхното ремонтиране.

Image:© hifashion / Fotolia

5.Да се обличаме подходящо за мястото, на което отиваме, така, че да се чувстваме комфортно и сигурно.Дали  най-секси роклята, която имаме ,  е сполучлив избор за първа среща или за случаите, когато придружаваме своята половинка някъде, облечена в дънки и тениска ? Трябва да познаваме дрес-кода на мястото, което посещаваме.

6.Дрехите , които сме избрали, трябва да носим с увереност, която да струи от нас, защото иначе може да попаднем в сянката дори и на безвкусно облечена дама. Да не се съмняваме в своя вкус и стил, да не се подценяваме .

7.Трябва да получаваме удоволствие от похарчените пари.Новата покупка да е полезна, функционална, а не купена, защото е много красива , а после е захвърлена някъде в гардероба или шкафовете, защото не може да ни послужи.Дори и най-шикозният бутиков тоалет  не бива да купуваме, ако не е подходящ за нас.

8.Да не робуваме на модните тенденции и да не ги следваме сляпо.

9.Да развием собствен стил.

10.Да не се страхуваме да нарушаваме правилата, да експериментираме умно, да бъдем уверени  в своя стил, да адаптираме модата към себе си и тогава ще подчертаем собствената си индивидуалност, ще затвърдим своя имидж.


Оставете своя коментар »