Слънчевите очила, незаменим аксесоар от модната визия на всяка жена


Image:© Alex / Fotolia

Слънцезащитните очила са атрибут, без който в наше време  не можем, особено през по-топлите месеци. Те не само предпазват очите ни от ултравиолетовите лъчи, но и са незаменим аксесоар от модната визия на всяка жена. Пазарът предлага удивително разнообразие от форми, размери и цветове. И винаги можем да намерим слънчеви очила, подходящи за нашия стил и имидж.

Какви ли не цветове се използват в наше време при изработването на стъклата на очилата – зелено, синьо, черно , кафяво и други. Що се отнася до рамката, тя може да бъде с разнообразни нюанси и форми, да е изработена от различни материали като пластмаса, метал и други.

Не е необходимо да се дават съвети за избора на очила според формата на лицето. Също така, всички знаят, че за да изпълнят своята слънцезащитна функция, очилата трябва да са качествени. Ако е необходимо, може да се посъветвате със специалист за такава консултация. Пък и в интернет има достатъчно информация по въпроса.

Слънчевите очила могат да направят една жена красива, те могат да подчертаят нейния ярък, отличителен стил, да говорят за нейната личност.

Тази пролет има няколко основни тенденции при очилата : ретро-стил, геометрия и хай-тек.

Ретро очилата включват форми с котешки очи, форми на пеперуди, по-големи или по- малки кръгли форми, като обединяваща при тях е екстравагантността.Такива оригинални варианти са много рискови и са подходящи за дамите, които умеят да бъдат себе се дори и в най-необичайните неща.

Геометрията е представена от квадратни очила с идеални форми, както и от квадратни очила с цветни стъкла.

Хай-тек стилът , интересен и необичаен, е представен от очила с огледални стъкла, без рамка или с начупени очертания. В писъка на съвременните технологии, те не само имат слънцезащитна функция, но и имат вграден видео регистър, който позволява развлечение по време на разходка, видео заснемане, слушане на музика. Не са типичен женски аксесоар, но отвоюват своето място.

Цветовата схема на рамките за очила за пролетта и лятото на тази година се отличава със своята функционалност, защото включва няколко преливащи нюанса, което позволява съчетаването с повече дрехи.

Стъклата също могат да бъдат оцветени, като фаворити са червено, корал, зелено, синьо, розово. Рамките могат да са гланцирани, матирани, колоритни, което позволява да пофантазираме във всякакъв стил – морски, диско, ретро, спортен, романтичен, авангарден.

Въпреки това , стилни дами, не забравяйте , че модните очила не само ви позволяват да изглеждате елегантно, но и ви помагат да съхраните кожата около очите млада. Не разрешават на бръчките да развалите нейната красота.


Оставете своя коментар »