Седем признака за мъжката изневяра


Image©princigalli/Fotolia

Ние, жените, сме уверени, че винаги можем да усетим изневярата на мъжа до нас.Дали, обаче, можем да разчитаме на инстинктите си по един толкова деликатен въпрос ?Вярно ли е, че жените се раждат със силна интуиция, на която може да се вярва с безспорна сигурност ?

Нашите баби са се доверявали на веществените доказателства – следи от червило по ризата, писмо от любовницата и др. Понякога безпочвените обвинения в изневяра карат мъжа да прекарва много време далеч от дома. Някои силни половинки са се специализирали  в изневярата . Само ако имаше истински неоспорими признаци  за прелюбодеяние, подсилващи нашите предположения…. Или не е така ?

1.Липсващ

Ако любимият често изчезва по време на работа или при среща с приятели и се налага да го издирвате, наистина имате причини за тревога. Ако той не отговаря на вашите повиквания, ако има ново хоби, ако прекарва повече време с приятели, вместо да се прибере в къщи – има място за тревога.

2.Няма секс във вашия живот

При изневяра сексуалното привличане отслабва, сексът се превръща в рутина, докато съвсем изчезне. От друга страна ако мъжът до вас изведнъж стане много нежен, също  се чувствайте предупредена. Ако използва нови сексуални техники – вгледайте се в него по-отблизо.

3.Студен като лед

Ако не споделя вече своите чувства, ако не правите нещата, които заедно сте вършили преди, ако не се интересува от вашите истории  – умът му е при друга жена.

4.Секретност

Ако крие телефона си, ако провежда приглушени разговори в другата стая, ако често получава съобщения, ако изключва бързо телефона при вашата поява – бъдете на щрек.

5.Нова визия

Ако често купува нови дрехи и особено бельо, ако прекарва много време в банята след дълго отсъствие,макар че не е бил на тренировки – замислете се !

6.Само приятели

Ако го видите няколко пъти с една жена, за която казва, че е само позната, ако често говори за своя колежка – възможно е да става дума за ваша съперница.

7.Смяна в настроенията

Ако той се прибира от работа винаги уморен и вашите действия и коментари го дразнят, ако бързо губи самообладание, ако всичко, което преди е харесвал у вас , сега го дразни, възможно е вече да го развлича друга жена. Може пък собствената измяна да го накара да подозира и вас и да проверява телефона ви, да ви разпитва как сте прекарали деня си. Нали най-добрата защита е нападението!

Това са все косвени улики, но ако ги забележете – вгледайте се по-добре в мъжа до вас.


Оставете своя коментар »