Седем неща, които мъжете обичат у една жена


Image:©pio3/ Fotolia

Различните мъже отдават предпочитания на различни качества у жените, по различен начин определят тяхната визия и привлекателност. Ако все пак се опитаме да систематизираме нещата , които мъжете обичат у една жена , можем да ги подредим по следния начин.

На първо място стои “Романтичния образ” на жените отличаващ се с много женственост и уязвимост. Този тип жени дават възможност на мъжете да се чувстват силни , твърди , готови да ни защитят и да не позволяват на никого да обижда нежната им половинка. Ласкаят мъжкото им самолюбие.

На второ място мъжете обичат жените с дълги и копринени коси. Докосването до тях им придава специфичен заряд , кара ги непрекъснато да се стремят да са близо до обекта на своето внимание. Отделен е въпросът  какъв цвят на косата предпочитат мъжете.

На трето място мъжката половина от света отдава предпочитание на жените в рокля, която според тях подчертава женските форми , прави дамите загадъчни и желани. Мъжете не удостояват с особено внимание жените с панталони. Ярките цветове на роклите привличат силно мъжките погледи.

Image:©Alex Shadrin/Fotolia

Неустоими за мъжете са дамите с високи обувки, затова на четвърто място те поставят високите токчета, които удължават крака и придават грация и сексапил на жената и походката й.

На следващо място мъжете поставят маникюра на една жена. За тях не е толкова важна дължината на ноктите и тяхното оформление, а обръщат повече внимание на цвета на лака , като подчертано не одобряват ярките тонове.

На шесто място по важност мъжете поставят очите на една жена. За тях е важно при контакта с определена дама да я гледат в очите , опитвайки се да разгадаят нейните мисли , чувства и настроения, както и евентуална прикритост.

На седмо и последно място се поставя точността у една дама. Много важно за мъжа е жената да бъде точна , да идва на време за определената среща, да не го кара да чака , което е много изнервящо и може да убие желанието му за бъдеща връзка.


Оставете своя коментар »