Сакото като допълнение на всяка женска визия


Image:© paffy / Fotolia

Саката отдавна не са атрибут само от мъжкия гардероб. Те трайно са заели своето място сред дамските дрехи, като предлагат много повече възможности, отколкото консервативните мъжки модели.

Модните сака за тази пролет се отличават с ярки цветове, като наситено червено, лилаво, тюркоаз, розово, синьо и много други свежи нюанси. Те перфектно се комбинират с джинси, поли и всякакви други дрехи и много добре стоят в специално проектираните комплекти с панталони. Сакото може да допълни всеки женски тоалет,като го прави стилен и удобен в същото време.

Ако обичате да се обличате в един от най-модерните стилове – милитари, може да комбинирате сако във военен  стил с макси пола и да допълните с романтично бюстие. За да допълните образа, може да използвате разнообразни аксесоари и бижута, в  етнически или в тип сафари. И накрая, изберете подходящи за този стил обувки.

Ако се приготвяте за среща с приятелка, за разходка в парка или за среща с родителите на своята половинка, може да комбинирате сако  със  свежа блуза ,  пола тип лале и подходящи леки обувки. Ако сте избрали такава визия, не забравяйте за различните декорации и украшения в пастелни тонове.

Image:© Mee Ting / Fotolia

Предпочитате стил сафари ? Той винаги е актуален и красив. Тогава подберете пола в романтичен стил и строго сако с джобове. Като перфектно допълнение ще ви послужат чорапи и аксесоари в тип сафари. Има и други различни варианти. Например да съчетаете кожено сако  с блуза с леопардови щампи , панталони в цвят каки и плоски гладиаторски обувки.

Ако случаят изисква или просто се придържате към класическия стил, може за през деня да комбинирате класически дънки , сако, риза , чанта и обувки на висок ток. За вечерта  към дълга рокля прибавете бяло сако, а подходящи аксесоари като масивни бижута и красив часовник ще завършат визията ви.

За ежедневието обикновено се предпочита спортния стил. Тогава можем да облечем спортно сако, дънкови панталони, дълги или къси, тениска и съответните обувки. Чантата  с дълга дръжка през рамото допълва този стил.

За да бъдете пък въплъщение на бляскав стил, може да използвате сако и плисирана пола. Подходящо за случая е бюстието от дантела, което идеално ще допълва визията ви. Завършете този ансамбъл със старомодни бижута, портмоне и обувки на токчета.

 


Оставете своя коментар »