Пролетта с новите модни линии


Image:© kichatof / Fotolia

Топлите лъчи на априлското слънце вече пробиват през  мрачните облаци. А това значи , че е време да преобразим гардероба си в пролетни тенденции и да добавим нещо актуално.

Какво е ново за пролетния сезон ? Злато, топли рисунки, флорални мотиви, шахматни карета и други модни решения.Металическите оттенъци и златото не се считат вече за вулгарни цветове. Пролетните модели се отличават със златни пайети, колани, копчета и други такива елементи или се предлагат тоалети с основен цвят в злато. Дамите, които не обичат неговия блясък, могат да изберат нюанси на сребро или платина.

Сред смелите модни цветове е и жълтото. Може да носите пола, рокля или костюм в ярко жълто, в лимонено, в цвят на горчица, съчетавайки ги с обувки на висок ток , които ще ви придадат женственост и красива визия.

Едновременно с него е актуално ярко синьото във всички негови нюанси. Синьото и в дрехите,  и в аксесоари като чанти и гривни.

Ако планирате светско събитие или се приготвяте за официален повод – може да постигнете перфектна визия в костюм с черно-бели нюанси в мъжки стил. В случай, че предпочитате нещо по-женствено , бъдете сигурни, че ще изглеждате страхотно  в модните рокли  тип кимоно, комбинирани с високи обувки или сандали с каишки.

Една от най-забавните тенденции за тази пролет и за идващото лято, са хавайските рисунки. Ще постигнете много светлина във визията си , ако тези наситени щампи присъстват  в отделни детайли на тоалета  или аксесоарите ви, или изцяло да изпълват костюма тип пижама.

Жената с романтична природа може да постигне крехка визия с помощта на флоралните щампи, уловени в пролетните ризи, блузи, колани.

Малките квадрати – диагонални и шахматни, са приятна изненада за този сезон. Най-често те са на рокли, жилетки и аксесоари като чанти и шалове. Могат да бъдат в контрастно черно и бяло, черно и червено или в комбинация от леки, свързани цветове.

Ретрото е на мода. Ярки геометрични големи щампи, рокли трапец, мини поли, карета ще красят пролетните улици.Заедно с тях ще шестват плисета, по-остри или по-меки, както и релефните тъкани от фина вълна и коприна.

Изберете си подходящите модни  дрехи, съчетайте ги с правилно подбраните обувки и ще постигнете атрактивна и уникална визия, красива и свежа като пролетта.


Оставете своя коментар »