Прическата формира имиджа на жената


Image:© Svetlana Fedoseeva / Fotolia

За добрата визия на една жена е важно всичко. Но главният фактор, който формира нейния имидж е прическата, която определено зависи не само от нейното изпълнение, но и от вътрешното състояние на жената. Добрата прическа дава възможност на жените да се чувстват забележими, като не бива да се забравя , че винаги трябва да се проявява чувство за вкус и мярка. Прическите, според различната дължина на косата, вълнуват много жени от различни възрасти.

Определено може да се каже , че мъжете определят красотата на една жена според дължината на косата . Никой не може да оспорва факта , че дамите с дълги коси са в центъра на мъжкото внимание. Днес има различни модни прически за дълги коси. Техните чудесни варианти осигуряват неотразима визия на всяка жена. Дългата коса се вписва перфектно във визията , позволявайки да бъдат създадени множество прически – кок, опашка, вълнообразни къдрици или просто да бъде свободно пусната.

Image:© ep stock / Fotolia

Жените , със средна дължина на косата , могат да проявят много фантазия и също да покажат неотразима визия  чрез своята прическа. В този случай те дори имат възможност да променят напълно обичайния си вид като моделират косите си , изтъняват ги или подчертават техния цвят с допълнителни кичури. Дамите с гъсти коси могат да ползват Боб прическа , а тези , с по-редки коси – геометрична прическа.

Понякога жените се комплексират заради формата на лицето си . Не забравяйте , че ние сме прекрасни такива , каквито сме! Но, ако все пак , не можете да преодолеете този проблем , то се запознайте с прическите , подходящи за вашето лице. Ако овалът му е кръгъл , добре е косата със средна дължина   да се вчеше на меки вълни, които визуално разсейват. Ако овалът не е идеален , може да разделите средно дългата коса и да я навиете на стегнати къдрици , което ще доведе до добър ефект.

Най-важното е , че никаква прическа не бива да променя нашата индивидуалност. Ние сме такива, каквито сме. Ако на нас ни харесва, значи всичко е нормално.


Оставете своя коментар »