Привлекателни и това лято с нов и модерен бански костюм


Image:© Amelia-Fox/ Fotolia

Колкото повече приближава времето за отпуски, толкова по-често се питаме къде да го прекараме.Дамите, които вече са решили, че ще почиват на море, започват да мислят за банския, който трябва да си купят.Да се избере подходящия бански съвсем не е лесна работа.Той трябва да подчертае достойнствата или да прикрие недостатъците на вашата фигура така, че да се чувствате комфортно пред погледа на останалите туристи.

Все пак, ако познавате добре своята фигура, тази задача няма да е толкова трудна.

Ако имате широки рамене, подберете бански с V-образно  или кръгло деколте, избягвайте костюми с изрязани детайли или различни елементи, подчертаващи раменете ви.

Късата  шия може визуално да прикриете с бански с дълбоко изрязано остро деколте, което не се препоръчва за дамите с голям бюст.За тях са подходящи бански с поддържащи чашки и с широки презрамки.Горната част на банския трябва да бъде в по-тъмни цветове.

Жените с по-тесни рамене могат да подберат бански  с по-широк набор презрамки, като избягват дълбоките деколтета.Този недостатък визуално може да се прикрие с помощта на  цветен контраст – светла горна и по-тъмна долна част на банския, като детайлите и рисунките трябва да бъдат разположени по диагонал на корсажа.

Много тънката талия, ефект оса, може да се прикрие с бански с вертикални райета, щампи и детайли, създаващи впечатлението за правилни пропорции.

Дамите, които искат да отклонят погледа от широките бедра и големия корем, могат да акцентират върху горната част на банския, която да е в по-ярък цвят, с рисунки, с вертикални детайли.Чашките на банския трябва да са по-широко разположени.Да не  се купуват бански от блестяща или светла тъкан.

Банските с вертикални линии и високо изрязано деколте са подходящи за жените с по-малък ръст или по-къси крака.Ако съчетаете такъв бански с обувки с по-висока подметка, зрително ще  увеличите значително своя ръст.

Много високите дами  е препоръчително да носят бикини, да избягват бански с хоризонтални линии. Горната част може да бъде с или без презрамки, а долната – във вид на шорти или със саронг.

Жените с по-пълна фигура не бива да купуват по-тесни бански с мисълта, че ще изглеждат по-слаби.Не са удачни високо изрязаните бански, както и тези от лъскави материи.Приглушените пастелни тонове ще помогнат за визуалното прикриване на нежеланите участъци.


Оставете своя коментар »