Плажните тенденции за идващото лято


На някои места по света лятото не свършва, но за нас, които го очакваме с нетърпение, е време да подготвим плажния гардероб, като се запознаем с модните тенденции за идващите горещи дни.

Особено  силно сред предлаганите модели присъстват бандините – бански без презрамки, представени в разнообразие от цветове и интерпретации. Буквално всяка жена ще намери подходящ за себе си дизайн. Оригинално изглеждат моделите, чиито две части са изработени в различни цветове.

Притежателките на идеални фигури  могат да си подберат бикини, при които и двете части на банския са с триъгълни форми.

Дамите с по-пищни форми могат да си набавят цял бански, визуално изтъняващ и удължаващ фигурата. Хит през идващото лято ще са моделите с малки U – образни или дълбоко изрязани V – образни  деколтета и с много тънки презрамки.Те трябва непременно да бъдат в ярки цветове, които ще привличат погледа на силния пол. Интересни са модните комбинации от обикновено , семпло горнище и необичайни  бикини , шорти или поли.

За по-смелите дами са популярните танкини, които са с  оригинално свързани с ленти или други елементи две части . Това е наистина интригуващ модел, който едновременно прикрива и разкрива отделни части на тялото. Горещо приветствани са и асиметричните детайли , ивици, пръстени, камъни, кристали  и цветя на плажните модели.

Почитателките на класическите бански могат да си изберат модел с нови решения с мрежи и прозрачни елементи, привнасящи тайнственост и очарование на  фигурата .

Големият избор от материали, форми и разцветки ще позволи да подчертаете достойнствата на вашата фигура.Ако имате по-широки рамене, не избирайте модел с къдрички, панделки, копчета и елементи, акцентуващи върху плещите.

Ако имате по-пълни ръце, изберете бански с много фини детайли в областта на гърдите, като по този начин ще изместите акцента. Искате да увеличите визуално бюста ? Не се колебайте да изберете комплект, в който сутиенът е с набори, плисета и щампи, а бикините да са с няколко нюанса по-тъмни.

Актуални са и бикините с висока талия , придаващи много женственост на тялото. Вие трябва само да подберете необходимите форми и цветове, съобразно своята фигура.

Успешна покупка, много слънце и незабравими плажни емоции !


Оставете своя коментар »