Пастелните нюанси и цветните колажи по дрехите ще ни очароват и тази пролет


Image:©nyul/ Fotolia

Новите  дрехи за пролетта идват с нови цветни тенденции, контрастни комбинации, цветни колажи и неон. Заедно с тях дизайнерите използват много пастелни нюанси, очертаващи се като моден хит за сезона. Въздушни цветове като лавандула, мента, жълто , розово и небесно синьо се използват за създаване на дрехи от шифон и дантела и не само. Дизайнерите използват различни материали в пастелни цветове с метален блясък. Жълт, прасковен, изумруден и морски цвят също се използват при създаващите пролетно настроение модни дрехи. Модният дизайн на цветните блокове създава оптически ефекти за многослойност, за „триизмерен” образ и заливащи ни потоци от цветове.Женската красота се подчертава от модни флорални, абстрактни и графически щампи в пастелни тонове, , придаващи много грация и ефирност на тоалета.

Модните дрехи наистина създават пролетно настроение и радват дамите. В дизайна на роклите се съчетават най –атрактивните тенденции за сезона: полупрозрачност, плисета, дантела и склуптурни дантелени къдри.Сред модните за сезона дрехи са  пелерините с леопардови щампи, разноцветни джинси, леки ризи и елегантни блузи.

 Изделията от трикотаж също заемат важно място в пролетните колекции.Разнообразни панталони и рокли ще очертават женските форми, а  жилетки и пуловери в модерни ивици  ще са сред предпочитаните комфортни модни дрехи. Тънкият трикотаж с цветни и геометрически рисунки се използва при моделите за ежедневието и за дома, като показва, че те могат да бъдат елегантни и удобни. Трябва да се отбележи и привлекателността на предлаганите модели спортни панталони. За отдих и йога може да използвате модните свободни панталони и удобните тениски и блузи от мек памук

 Модните дрехи за пролетта на 2013 г. ще ви помогнат да постигнете  индивидуални и актуални решения за своята визия. Класическите кройки и графичният  черно-бял дизайн от 60-те заема водещо място сред модните трендове.Сред  най-актуалните модели са роклите макси в оптични ленти, ризи, поли молив и късите панталони.

  Почитателките на минималистичния стил могат да изберат дрехи с изчистен, прав силует в базови цветове черно, бяло, червено и синьо.

  За по-екстравагантните вкусове се предлагат склуптурни модели с богати нюанси на цвят металик, с ярки флорални щампи и етнически мотиви.

 Почитателките на градския стил ще се радват на  дрехи в актуален стил сафари, наситен с лека нотка на небрежност и блясък.

 Връхните дрехи включват най-новите за сезона  якета тип за мотоциклетисти, къси палта и шлифери, тренчкот, джемпери от кашмир.


Оставете своя коментар »