Осигурете си уют , комфорт и красота с дрехите за дома


Image:© auremar / Fotolia

След суетата на дългия работен ден всички обичаме да облечем подходящи свободни дрехи , с които да се порадваме на почивката и домашния уют.

Най-популярните домашни дрехи за всеки сезон са комфортните панталони от плътен памук. В унисон с модните тенденции и за повече настроение у дома, може да си набавите панталони с квадрати и различни щампи, най-вече на малки цветчета. Много удобни за дома са и клиновете, панталоните банани или шалварите. С декоративни връзки, копчета или контрастни ленти за кантове, те изглеждат много свежо у дома, макар че за разходка в парка или като спортни дрехи са неподходящи.Идеално се съчетават с потници и тениски с къс или дълъг ръкав, а в по-хладните дни – с риза, осигуряваща топлина и уют у дома.

Красиви и привлекателни и у дома ще сте със станалите модни пижамени костюми, осигуряващи стил и удобство.Лаконични, от лъскав сатен или коприна, украсени с контрастираща  тапицерия или дантела, те определено запазват самочувствието на жената у дома. Особено популярни за идващото топло време са домашните шорти, които лесно се комбинират с  всякакви къси или по- дълги потници, тениски и блузи .

Жените, които предпочитат домашни рокли, имат възможност за голям избор на рокля, с която ще изглеждат ефектно и ще подчертава достойнствата на фигурата им.За романтичните дами се предлагат рокли в нежни тонове или различни щампи.Широката цветна палитра дава възможност за избора на любими оттенъци.Роклята за много дами е най-добрият вариант на домашна дреха, защото им дава възможност да се чувстват комфортно, да бъдат женствени и привлекателни, да добият образа на съвременната изящна жена.Особено стилни и съблазнителни са пеньоарите и робите.От коприна, трикотаж, плюш, памук или сатен, те осигуряват ярка,  привлекателна и сексапилна визия, независимо от възрастта.Особено комфортно и стилно може да се чувстваме у дома с дрехите от трикотаж, защото те осигуряват комфорт със своята мека еластична тъкан, даваща свобода на движенията.

Магазините предлагат изобилие от домашни дрехи, удобни и красиви.Главно е усещането и впечатлението, което искаме да направим, когато у дома се освобождаваме от напрежението на работния ден и официалния дрес код.Уютни, комфортни и привлекателни,те ще ни помогнат да се освободим от проблемите и тревогите и да се насладим на времето, прекарано с близките ни хора.


Оставете своя коментар »