Обувките в съвременния гардероб


Image:©cedrov/Fotolia

Всяка жена се старае да отдели особено внимание на обувките. Те не само са доминанти в нейния външен вид, но подобряват и нейната походка. Правилно подбраните обувки могат зрително да променят пропорциите на тялото. Понякога красивата обувка може да спаси жената от депресия.

Тръгвайки на шопинг, едни от обувките само гледаме, други мерим, трети купуваме. Винаги водеща е идеята избраният модел да е моден и стилен, да ни дава чувство за комфорт и отлично допълнение към тоалета. С една дума – да е налице симбиоза между форма и удобство.

В обществото битува мнението, че съвременният гардероб започва именно с обувките. За дамите, които и тази зима търсят актуални модели, съчетаващи комфорт, удобство и красота, дизайнерите предлагат разнообразни колекции.

Модните обувки за зимата на 2013г. диктуват своите правила с оригинални идеи във формата и изпълнението, с широката цветова гама.

Специално внимание заслужава токът на модните обувки. Предлагат се изделия с високи и тънки токчета, с платформи или масивни широки токове. Модна е необичайната форма на тока- високи, прозрачни, кръгли или дори с формата на сърце. Въпреки необичайния си вид, тези модели обувки предлагат комфорт на краката.

За по-консервативните жени, които не обичат да експериментират, се предлагат и обичайните класически модели с някакъв нов , моден елемент, което засилва елегантната визия.

Водещо място заема острият нос на обувките, но само в съчетание с висок ток, което придава трайна и притегателна фигура на всяка жена. Ако имате дрехи с геометрични форми или елементи, може да подберете обувки с квадратни носове.

Много шикозно изглеждат и обувките с метален нос, придаващ стил на дамския тоалет.

Модели обувки и боти с груби подметки, с широки токчета, с връзки, с каишки, с катарами, също набират популярност. Актуални за зимата на 2013г са ботите и късите ботуши с удължени носове и платформи.

За елегантните дами се предлагат обувки и ботуши с изящни носове и строги линии, осигуряващи неповторимо впечатление.

Модните обувки за този сезон са в черен, кафяв, изумруден, червен, лилав цвят.

Запознавайки се с модните тенденции при търсенето на обувки, не бива да забравяте , че не всяко подчинение на модата, а умело подбрания модел, ще ни осигури комфорт, ще подчертае нашата красота и стил.


Оставете своя коментар »