Няколко неща, които мъжете не харесват в облеклото на една жена


Image:©len4ik/Fotolia

Дънките с ниска талия .

Те не са подходящи за всяко момиче или жена , особено при склонните към напълняване. Освен това не е стилно и естетично те да показват бельото си на околните. Независимо от възрастта , работата, имиджа и маниерите този начин на обличане не е особено подходящ.

Много къси поли.

Тези поли стоят отлично на слаби момичето с перфектни крака . При нормалните или леко пълни фигури те изглеждат предизвикателно, а при девойките със слаби крака формират недобра визия.

Гамаши

Изглеждат лошо на всяка женска фигура. Те правят слабите по – слаби, пълните – по-пълни. Вместо това , мъжете предпочитат момичетата да са с панталони, дънки или чорапогащи, които не загрозяват фигурата , а я правят по – стилна .

Огромните пуловери

Тези подходящи за приятна вечер , у дома край камината, за почивка на вилата или просто при отдих пуловери, не са удачни , като избор на дреха при посещението на обществени места. Ако разчитате големият размер да прикрие някои ваши недостатъци, не забравяйте , че може да се постигне и обратен ефект – да скрие и достойнствата на вашата фигура. Не се заблуждавайте и изберете друг метод, за да скриете това което не харесвате и не искате да покажете.

Артикули с висока яка.

Пуловер или друга дреха с висока яка не са подходящи за всички момичета или жени, особено ако имат по – къса шия, която в този случай може да се съкрати и да направи фигурата квадратна.

За предпочитане е изрязаното деколте, а като допълнение да се използват шалове или кърпи.

Неподходящо подбраните чанти

Женската чанта като аксесоар може да подчертае , а може и да прикрие недостатъците на фигурата. Миниатюрните дами трябва да подбират малки чанти и да избягват чанти с дълги каишки , метнати през рамо.

За жените с висок ръст са подходящи чанти от всякакъв модел. Те ще изглеждат елегантно , както с голяма обемна чанта, така и с малка, носена в ръка. Добре е да се помни обаче, че прекалено малките чанти издължават допълнително фигурата. Затова са препоръчителни средните размери.

Хубаво е девойките с по широки бедра да носят чанти с по – къс ремък, на нивото на гърдите.

За девойките с големи гърди са подходящи чанти с дълги или къси дръжки, а за атлетическите фигури – чанти със заострени ъгли и катарами.

Независимо какви са модните тенденции, всяка жена трябва умело да подбере дрехите си. Добрата визия, която ще постигне , ще привлече погледа на околните и неминуемо ще доведе до постигането на личен комфорт и повишено самочувствие.

 

 


Оставете своя коментар »