На гребена на модата и през пролетта, без много усилия


Image:© NinaMalyna / Fotolia

Всеки писък на модата кара почти всяка жена да обновява своя гардероб. Но понякога, за да не изоставате от тенденциите , съвсем не е задължително да променяте кардинално своите дрехи, а само няколко, за да останете на гребена на модната вълна.

Например модните пролетни блузи и ризи, които идеално се съчетават с поли, панталони, дънки и костюми.Купете си една или две ярки, с фантастичен дизайн и тогава ще бъдете в крак със сегашните тенденции да обновяваме визията си с нова блуза или моден аксесоар.Купете си риза в романтичен стил , с пищни ръкави, маншети и яка, изработена от коприна, сатен или дантела. В класическите бяло или черно, в меките пастелни нюанси на лилаво, розово и синьо или в ярките цветове на червено вино, зелено и фуксии, пролетните блузи и ризи определено ще ви придадат стилна визия.

Може да си осигурите моден вид и комфорт с нови пролетни дънки, които след зимната монотонност изобилстват с ярки цветове, като най-актуалните са аквамарин, зелен, виолетов, червен и розов.Не по-малко модни са и дънките в пастелни тонове. Що се отнася за щампите, при пролетните джинси най –модни са тези , на цветя.Стройните дами могат да се обзаведат с дънки капри.Ако предпочитате, може да комбинирате ретро дънки с ярка тениска или блуза.Не на последно място са и широките, свободни дънки с по-висока или по-плитка талия.Определено ще постигнете нов вид с моден пролетен панталон с различен стил и дължина, като хит за сезона са панталоните с класическа талия. Да не забравяме , че и ретрото се завръща.

Друга възможност да бъдете в крак с модните пролетни тенденции, е да си купите дреха с актуални щампи, което ще ви осигури вниманието на околните.Изображение на дървета, листа, море, животни или етнически мотиви, геометрични или други форми – решавате вие.

За да изглеждате модно, може просто да си купите нови очила съобразно тенденциите и като отчитате особеностите на вашето лице, кожа и фигура.Те могат да бъдат в стил котка, класическите кръгли или спортни слънцезащитни очила.Или прибавете нова чанта в актуален цвят и материал.Добре е да знаете, че тази пролет при чантите са на почит оранжевия цвят и цветът на фуксии. И не само те. Жълти, зелени и други ярки нюанси ще привнасят пролетно настроение и визия през идващите топли дни.Чанти и портмонета в неонови цветове за дискотека, модни прозрачни чанти или стилни чанти с нови решения ще бъдат незаменим аксесоар за ежедневието.

Различни са вариантите да влезем в крак с модните тенденци- нова дреха или обувки, моден аксесоар – чанта, шал, очила и, разбира се, актуален грим и прическа.


Оставете своя коментар »