Модните чорапогащи за пролетта на 2013 година


Чорапогащите съвсем не са маловажен елемент от дамския гардероб. Те трябва да присъстват в модния арсенал на всяка жена, защото подчертават достойнствата на нейната фигура и правят визията й завършена.

С настъпването на пролетта трябва да се запознаете с новите тенденции при чорапогащите, което ще спомогне за изграждането на вашия стилен и моден външен вид.

Много дизайнери се обявяват за натуралните нюанси на чорапогащите, което се оформя  като водеща тенденция. Приемливи са различни нюанси на бежово, сиво, млечно, кафяво, розово. Популярни са и черно-белите варианти. Белият цвят придава лекота и идеално пасва на дънкови поли, плетени или дантелени дрехи. Сребърните модели също подчертават образа на жените.

Дамите, които обичат да се открояват и да експериментират, могат да изберат чорапогащи в ярки цветове като жълто, червено, оранжево, зелено, синьо,горчица, бордо, лилаво. Привърженичките на традиционализма ще се чувстват добре с чорапогащи в телесен или бронзов цвят.

Рисунките и щампите, модни при дрехите, са модни и при чорапогащите и чорапите.Това са квадрати, точки,пеперудки, флорални мотиви. Популярните геометрични рисунки са подходящи само за жени с идеални фигури. Ако искате – може да си набавите и чорапогащи с ленти , по-широки или по-тесни.

Вниманието привличат и триизмерните чертежи и бродерии, както и моделите под форма на букви, но не забравяйте, че те трябва да се комбинират с едноцветни рокли.

Друга модна тенденция са татуировките, разположени не по цялата повърхност на чорапогащника , а върху част от него. По този начин се постига ефект на имитация на татуировка на тялото. А многоцветните чорапи излизат от мода.

Дава се предимство на чорапогащите, изработени от коприна, кашмир, вискоза. Производителите използват висококачествени влакна. Ако сте решили да се снабдите с такъв чорапогащник, имайте предвид новата ценова категория на тези изделия.

Дизайнерите предлагат почитателките на модата да носят чорапогащи над дълги чорапи, гамаши и тъмни, по-къси  чорапи. Екстравагантните млади дами могат да съчетаят чорапогащи в телесни цветове с плетени чорапи в ярки тонове.

Много популярни са и плетените и ажурни модели, които ще изглеждат впечатляващо с високи модни ботуши от велур или кадифе.

Трикотажните чорапогащи не само ще ви топлят във все още хладния пролетен ден, но и ще ви придават романтичен вид. Гъвкав и практичен избор за ежедневието са памучните чорапогащи. Традиционните найлонови модели, макар и краткотрайни, са изключително женствени и съблазнителни. Хит на сезона ще бъдат и пластовете чорапогащи, като долният е нежен еднотонен, а горният е с дупки или декоративни шарки.


Оставете своя коментар »