Модните пролетни обувки – яркост, стил и женственост


Image:© Roman Rvachov / Fotolia

Новите обувки са дългоочакван гост в гардероба на всяка жена и й носят много радост и настроение.За да бъде удовлетворението още по-пълно, трябва да се запознаете с модните тенденции при пролетните обувки.

Една от водещите насоки е използването на метални носове. Такива модели през тази пролет ще бъдат модни както никога по-рано. Дълго време бяха актуални закръглените обувки. Сега на смяна идват острите носове, които придават много женственост и сексапил на дамския крак. Впрочем сандалите отново ще бъдат със закръглени носове. Дълго време в колекциите отсъстваха плетените обувки, но през тази пролет дойде и тяхното време. С ярки цветове и необичайни изпълнения, те несъмнено ще грабнат женското внимание. Високите платформи продължават да са актуални и през пролетта и ще бъдат предпочетени от много екстравагантни дами.

Image:© Maxim Malevich / Fotolia

Още миналата година прозрачните обувки бяха предложени на пазара, но не привлякоха особено вниманието.Но през тази пролет и през лятото  те ще са актуални и може да пробваме да се обзаведем с такъв елегантен модел. Вече знаете , че блестящите дрехи ще бъдат особено модни, а това значи и блестящите обувки ще са актуални.Най-популярните разцветки са в сребристо и златно.

За дамите, които искат да следват модните тенденции, но в същото време трябва да спазват определен дрес код, се предлагат многобройни модели от кожа, лак и велур или от текстура, наподобяваща змийска кожа. По–разчупените дами могат да експериментират с обувки, при които токът е в различен, обикновено контрастен цвят. Стилните, ултрамодерни лачени обувки с различна височина на тока, ще помогнат на всяка жена да подчертае своя вкус и стил.

Обувките с открити пръсти и различни изрязани части, както и сандалите, ще осигуряват много лекота и ще са подходящи за рокли, поли, панталони и дънки. Не бива да се пропуска и присъствието на различни метални елементи като декорации за обувките.Използването на шнуровете и връзките в обувките е поредният пролетен хит, като размерите и приложението им ще бъдат всякакви. Актуалните обувки с каишки също определено заемат своето водещо място. За модните пастелни тонове при тоалетите се предлагат и модели обувки в подходящи нюанси.Ако обожавате ярките цветове – бъдете спокойни.Определено пролетните обувки ще бъдат ярки и ще носят много комфорт и настроение.Новите модели ще подчертаят вашата индивидуалност и стил.


Оставете своя коментар »