Модните пролетни обувки – много стил, чар и женственост


Image:©Mamuka/Fotolia

Модните обувки за пролетта на 2013 година се отличават със стилово разнообразие. Модерно ще бъде всичко –от елегантните класически обувки, до ботите до глезена, ботушите чорапи и сандалите в стар гръцки стил.

Водещи са обувките на висок ток с оригинална форма, със заострени или закръглени пръсти, с нестандартно решение като цяло.

Впечатляващо е разнообразието от боти до глезена със стандартни, триъгълни или квадратни токове, с платформа или без.Това многообразие се допълва и от полуботи с масивен силует и нарязана кожа, както и от маратонки с блестяща материя.

Редица дизайнери налагат пъстрите разцветки в обувките, като  предлагат обувки с черен, бял, син, оранжев или светлорозов ток.Актуални са боти и ботуши с открити пети, пръсти или някоя друга част по тях.

Завръщат се обувките с ниска платформа или платформа от корк. Своето място заемат и обувките от кожа на влечуго или такива, при които петата или пръстите са  изработени от подобна кожа или нейна имитация.Погледът е привлечен и от обувки с животински щампи, с открити пети или пръсти, с интересна текстура, която заслужава особено внимание. Използва се кожа, дърво, пластмаса, метал. За ежедневието се предлагат обувки от гладка кожа или велур. По- екстравагантните дами могат да изберат пролетни ботуши, в които  се смесват различни стилове, материи и цветове, които на пръв поглед водят до объркване, но позволяват създаването на собствен уникален стил.

Image:©Nik Niklz/Fotolia

Гъвкави в своето разнообразие, пролетните обувки могат да задоволят всеки вкус.Жените, ценящи преди всичко комфорта , ще бъдат улеснени в своя избор от многообразните ниски и плоски обувки или мокасини.

За изграждането на модна пролетна визия може да използвате обувки мъжки тип, които доказано внасят повече сексапил в женския образ. Умело съчетани с подходящи дрехи, те осигуряват стил, привличащ вниманието на околните.

Пролетта на 2013 е време на ярките цветове. Едновременно с класическите черно, червено и бордо, модни ще бъдат сивото, кафявото, бежовото, жълтото, бледо зеленото,нюансите на синьото. Не се притеснявайте да използвате обувки с цветни и абстрактни рисунки, внасящи много свежест във визията или обувки на платформи , които ще ви помогнат във вашия стил на модна жена.

 


Оставете своя коментар »