Модните бански


Image:©Amelia Fox/Fotolia

Малко по малко зимата отстъпва място на идващата пролет и лятото след нея. А времето лети бързо. Затова е добре, онези от вас,които вече са планирали дългоочакваните почивки на море , да се запознаят с модните тенденции на банските костюми и да започнат да търсят подходящия модел.

Ето и някои от водещите тенденции , коти моделиерите налагат за банските на 2013г. Като цяло – колкото е по – уникална формата, толкова по – добре.

Банските с геометрични форми са едни от водещите за сезона. Те позволяват да се скрият недостатъците на фигурата и да се подчертаят нейните достойнства. Ако имате много слаба фигура, например, може да подберете бански с широки хоризонтални линии, които ще придадат обем и женственост на формите ви. Ако искате да подчертаете своето тяло – банският може да е в тесни вертикални разноцветни ленти.

Актуални за предстоящия сезон са целите бански, които отлично маскират недостатъците на женската фигура. Но дълбоко изрязаното деколте и откритите рамена подчертават сексуалността и прекрасните форми.

Алтернативни техни варианти се явяват и монокините и трикините.

Интересни решения предлагат и бродираните бански, дълбоко изрязани на гърба и гърдите.

Модни са и банските в ретро стил, отличаващ се с висока талия на долнището с горнище без презрамки и десен на малки точици и цветчета. Долната им част прилича повече на шорти.

Но , както се казва, каквито и ветрове да духат, мини бикините остават на гребена на вълната. Този бански е откровено секси, максимално разкриващ фигурата и позволяващ да загаряме равномерно. В съчетание с модни очила, плажен шал или поличка, те правят неповторимо впечатление на морето.

Десетилетия не слизат от модния подиум банските от две части. Мени се само формата на горнището и височината на бикините.

Ако ви е трудно да решите дали цял или половин бански да купите – изберете златната среда – монокините, при които двете части на банския се съединяват с ленти, шнурове или други детайли.

В съчетание с изящен потник, банският трикини визуално прави фигурата по – стройна и изглажда някои недостатъци на формите.

Умело подбраният моден бански, удачно съчетан с плажна рокля и сандали тип сабо, гарантират на всяка жена, че ще изглежда добре на плажа.

Модните бански за 2013г. включват много нови тенденции, ярки модели за различните вкусове и фигури, които ще помогнат на всяка жена да изгради индивидуален и моден образ през лятната почивка.


Оставете своя коментар »