Моден хороскоп за 2013


Image:©bertys30/Fotolia

При избора дрехи, аксесоари, независимо дали ни харесва или не, зодиакалния знак, под който сме родени оказва своето влияние. В тази статия  вие ще бъдете в състояние да опознаете себе си  и да определите своя стил и цвят.

ОВЕН

Жената овен обича да се откроява от тълпата. Характеризира се с неудържима енергия и силна решителност. Тя не се притеснява за мнението на другите, напротив. Харесва и да привлича вниманието. Особено важно за една жена под тази зодия е да привлече мъжкото внимание, носейки тесни тоалети, подчертавайки своята сексуалност. Разбира се това не преминава границите на добрия вкус. Овенът не пренебрегва аксесоарите.

Подходящи цветове за зодията са червено, златисто, кафяво.

ТЕЛЕЦ

Благодарение на финото си чувство за стил, жената Телец лесно може да изглежда страхотно дори и на най-ниската цена. Често предпочитани от тази зодия са големите деколтета, прозрачните и къси роклички, способни да завъртят главата на всеки мъж. Умерена и чувствена е жената Телец. Тя не губи чувството си за мярка. Отличава се със своята слабост към бижутата и аксесоарите.

Любими цветове на тази зодия са тюркоаз, зеленият цвят и аквамарин.

БЛИЗНАЦИ

Често можете да чуете от една жена под тази зодия думите “Нямам какво да облека”. Не се подлъгвайте по думите и.

Взискателна и претенциозна, често жената Близнаци сменя тоалета си по няколко пъти на ден, податлива на настроението си. Обувките и дрехите са нейната слабост. Яке сложено веднъж, понякога става просто още един артикул от модната колекция в гардероба и.

Любими цветове – синьо, тюркоаз и сребро.

РАК

Жените от зодия рак са характерни със своята практичност. Те не са готови да харчат много пари за дрехи. Предпочитат класическите модели. Рядко се водят от модата. Почитателки на комфорта и минимализма, жените от тази зодия излъчват баланс и самоконтрол със своята визия. Една жена рак рядко е облечена екстравагантно.

Предпочитани цветове са черно, бяло, сиво, зелено и бежово.

ЛЪВ

Лъвовете с благородния си характер предпочитат луксозните и скъпи аксесоари и бижута. Дамите родени под този зодиакален знак, не щадят пари за скъпи бижута и маркови облекла. При тях рядко ще видите евтини аксесоари и украшения. Отличават се с добър вкус и специален подход при избора на  дрехи. Фини и с усет за модата са дамите лъвици.

Цветове, които привличат този зодиакален знак са злато, оранжево и червено.

ДЕВА

Девата притежава приятен вкус и практичност, една идеална комбинация. Елегантни и стилни, но с чувство за мярка, девите не приемат авангарда и кича. Класическите модели и силуети са типични за тях. Аксесоарите срещани при девите са чантичката, ръкавиците, шал и чадър, класика. Скъпите и маркови елементи също са част от гардероба на една дева. Деловите костюми и рокли са част от ежедневието на жените от тази зодия.

Черните, червените и розови тонове са типични за дамите от този зодиакален знак.

ВЕЗНИ

Везните имат отличен вкус, външния им вид винаги е безупречен. Те винаги изглеждат страхотно. Склонни към фанатизъм в модата. Винаги на ясно с модните тенденции е една жена под този зодиакален знак, което им позволява лесно да правят своя избор при покупка на дрехи и обувки. Жената везни, предпочита мъжкия стил в гардероба си : панталони, костюми.

Синьо, червено и тюркоазът са типични цветове за тази зодия.

СКОРПИОН

Най-провокативния звезден знак. Никоя друга зодия няма да шокира така хората с визията си както скорпиона. Тяхната основна цел е да привлекат вниманието. Скорпионите не се интересуват от безцветните и скучни неща. Уверени в себе си те не следват модата, просто са създадени от нея. Жените от този зодиакален знак предпочитат масивни бижута, големи камъни и скъпоценни камъни. Отличителен образ на жена Скорпион е жената вампир. Тя избира дрехи с дълбоко деколте, ярки тонове и елегантни декорации.

Любими цветове – златно и червено.

СТРЕЛЕЦ

В постоянно търсене, стрелците рядко остават на едно място. Подвластни на емоциите не само по отношение характер, но и по отношение избор на облекло. Жената от тази зодия предпочита практичното, изчистено облекло, без излишни украшения. В основата при избора на дреха стои комфорта и удобството. Страстни, любителки на екзотичното са дамите под този зодиакален знак. Предпочитаните цветове от палитрата на стрелците са оранжево и синьо.

КОЗИРОГ

Козирози – консервативни, ревностни фенове на класиката, жените с тази зодия са винаги елегантни. Дамите козирози  винаги остават лоялни към стила си. Често дрехите им са еднотипни, оправдавайки се с факта, че са това са перфектните дрехи. Любителки на минимализма, аксесоарите не са привилегия при тях.

Подходящи цветове – черно, зелено и сребро.

ВОДОЛЕЙ

Водолейките могат да бъдат да бъдат разпознати по собствения стил и вкус , който са си създали. Рядко променят стила си и са подвластни на модата. Обичат разнообразието по отношение на аксесоарите. Избора на облекло при тях зависи от вътрешното им състояние. Понякога странни и шокиращи, друг път елегантни и стилни. Оригинални и изобретателни са жените с тази зодия, което се усеща при избора на аксесоари и облекло.

Подходящи цветове са бяло, черно и лилаво.

РИБА

За жената риба, романтика е от съществено значение. Доминират асиметричните, нестандартни дрехи в светли тонове изработени от гладки материи. Рядко една дама от тази зодия би се продала за маркови дрехи и бижута. Моралното над материалното.

Рибите предпочитат ярките тонове. Те не гонят модните тенденции. Често си изграждат собствен стил.

Подходящи цветове са бяло, светло зелено, лилаво.


Оставете своя коментар »