Модата , дрехите , цветните щампи


Image:©Amelia Fox/Fotolia

През този сезон са особено модни цветните щампи – фрорални, животински, геометрични при подбора и комбинацията на дрехи и аксесоари, за да се постигне стилна и неотразима визия.

Ето няколко съвета, които ще помогнат на дамите в избора на дрехите с щампи.

Панталоните на цветя могат да се съчетаят с късо , черно сако, едноцветна блуза (жълта, бяла, розова), обувки  с леопардови шарки или оранжева блуза със зелено манто и обувки.

Пуловери с цвят мента и шарки на зебра, чудесно се комбинират с кожена черна пола или панталони, с плитки дънки и обувки на платформи.

Роклите с щампи и рисунки могат да се допълнят с колани, създаващи сексапилен силует, като се оставят настрани излишните аксесоари и детайли.

Много трудно е да се подбере модният през този сезон кадифен костюм. Кадифето е капризен материал, който зрително може да развали пропорциите на фигурата. Най – добре е да бъде в черен цвят със златни копчета и украшения. Обувките – на токчета, с леопардови рисунки или черни с метални елементи.

Пъстрите костюми със стеснени надолу , по – къси панталони са рисков модел. Спирайки се на такъм модел, всяка жена трябва внимателно да подбере десена , кройката и най – вече да съобрази дали той ще е подходящ за фигурата и.

Модерните цветни щампи и рисунки се срещат навсякъде . На блузи, потници, панталони, шорти, поли, рокли, шалове, чанти. Такива вещи трябва да се съчетават с еднотонни елементи на дрехите, в пастелни или по – яки тонове. Не е желателно да се комбинират дрехи с различни рисунки.

Актуалните модели с етнически мотиви могат да се съчетават с дрехи с други рисунки. Но ако дамата не е почитателка на такава пъстрота, може да ги съчетае с еднотонни дрехи в по – сдържан цвят.

Image:©Andrey Kiselev/Fotolia

По – консервативните жени могат да се приобщят към модните тенденции, купувайки си кърпа, шал или колан с цветни щампи. По – смелите могат да отдадат предпочитание на рокли, блузи, панталони или дълги пъстри поли.

Тениските с животински щампи удачно се съчетават с дънки, а за вечерта модната риза или блуза идеално се допълва от кожен панталон или къса черна пола.

Геометричните рисунки – кръгове, ромбове, квадрати и всевъзможни линии в черно бяло и цветен вариант също са много модни. Допустимо е те да се съчетават. Ако не сте готови за експерименти, може да съчетаете дрехи с геометрични фигури и дрехи в едноцветни тонове. Най-удачно геометричните шарки пасват на панталони, шорти, рокли и сака. Тези модни рисунки могат да се срещнат и върху чанти, шалове , обувки.

Изборът на модни дрехи с рисунки и щампи е широк. Но трябва да се научим да ги комбинираме удачно с другите дрехи и аксесоари от нашия гардероб. Още повече, че рисунките имат своите правила на употреба.


Оставете своя коментар »