Малките тайни на успешните жени


Image:© .shock / /Fotolia

Замисляли ли сте се някога какво е това „ успешна жена” ? Какво я отличава от останалите ?

Успешните жени са активни. Те непрекъснато търсят нови възможности, не се страхуват да рискуват и да грешат, защото знаят, че грешката е ценен опит по пътя напред. На първо място те се стремят непрекъснато да развиват своите знания  и умения, като посещават различни лекции, курсове, семинари и четат много у дома, защото знаят, че знанието е сила.Успешните жени вярват в своите сили, не мислят дали нещо ще се получи или не, защото са убедени в печелившите си възможности. Не ги мъчат стари грешки, не тъгуват по миналото, винаги търсят нови възможности в личния си и професионален живот.

Една ат важните тайни на успешните жени е тяхната позитивност.Те са общителни и открити, радват се на живота, усмихват се и съчувстват на другите.Умеят да ги слушат, но винаги имат собствен поглед за нещата и вземат самостоятелно своите решения. Имат винаги свое собствено мнение.Независимите  жени изграждат своите бизнес отношения на основата на уважение и доверие. Тяхната дейност, която е обществено значима и полезна, се развива и процъфтява на базата на полезни връзки и е винаги  търсена и добре платена.

Жените, сдобили се с успехи, са настойчиви и упорити.Ако не успеят, те смело  търсят различни пътища, за да пробият и да доведат нещата до край.Умеят да редуват работа и отдих.Не робуват само на професионалните си задължения , грижат се за физическата си форма, разтоварват след дългите часове работа пред компютъра.Отделят достатъчно време за близки и познати, зареждат се с позитивни емоции.Успешните жени са винаги готови да поемат отговорност за своите решения.Умеят смело да рискуват. А съдбата обича смелите и отговорните.

Ако вие сте открили някои от секретите на успешните жени у себе си, то неминуемо Успехът ще ви споходи. Настройте се като победители, не се бойте да показвате успехите си, животът ще ви обича  и съдбата ще бъде благосклонна към вас!


1 коментар

  1. 1 duhaj 19 April, 2013 at 1:07 pm

    И накрая на успеха раждат деца, не могат да работят, нито да учат, нито да почиват и се разгембват…

Оставете своя коментар »