Лилавото , оранжевото и жълтото и тази пролет ще внасят много настроение в нашия гардероб


Image:©nyul/Fotolia

Модните пролетни блузи дават възможност да изградите образ на делова дама , на екстравагантна жена или кокетка. Ако правилно подберете стила , композицията, материята и изработката като цяло , може да постигнете хармоничен и притегателен образ.

На модния подиум се завръща романтичният стил със своята нежност и очарование. Красивите модели ,украсени с къдри и ресни по ръкавите, по деколтето и на всяко друго място , нямат никакво ограничение. Изобилният моден интериор придава много финес на женския образ.

Пролетна визия имат и блузите с отворено деколте или вълнообразни драперии. Екстравагантни за ежедневието , те носят много стил и блясък в комбинации за вечерта.

Абсолютен  хит са блузите от шифон.Изпълнени от светъл лек материал, те събуждат чувствените мъжки фантазии.За по-дръзките и амбициозните моделиерите предлагат прозрачни блузи , които да се носят без бельо. За по-скромните и консервативните дизайнерите предлагат блузи или колекция от полупрозрачни модели, показващи повече сдържаност. Общо за блузите от шифон са бухналите ръкави, откритите рамене , луксозно украсените маншети.

Наред с якетата , саката, панталоните и роклите , в гардеробите на модните жени този сезон намират място и кожените блузки, изработени от черна кожа или от черен плат с лъскави кожени апликации. С такава блузка ще изглеждате страхотно , ако я комбинирате с пола над коляното или с къси панталони.

Актуални за пролетния сезон са практичните и удобни модели от времето на нашите майки и баби . Напомнящи ризи в мъжки стил , сдържани и строги , те изглеждат много елегантно и аристократично , ако ги съчетаете с подходяща пола , панталон или костюм.

От 90-те години на миналия век се пренасят разширените и обемни ръкави на блузите. Те не само придават много женственост , но и помагат да се прикрият някои нежелани участъци от женските ръце. При много от блузите от този стил има подплънки на раменете.

По отношение на цветовете , водеща е позицията на злато, сребро и бронз. Съчетани с метални елементи на украса като катарами, брошки и копчета , тези блузи ще придадат много блясък на вашата визия. Класическото черно и бяло ще шестват на модния подиум през цялата година. Пролетният сезон няма да мине и без цвета на тюркоаз , сиво и малахит. Блузите в ярки живи цветове като червено, лилаво, оранжево и жълто ще внасят много свежест и настроение в нашето ежедневие.

Разнообразни са модните тенденции. Възможността за избор се ограничава само от липсата на фантазия и размера на кредитната карта. Нека това не пречи да създадете собствен стилен и моден образ!

 


Оставете своя коментар »