Комфорт и стил на плажа


Модните бански костюми са свързани с плановете за отпуска и с мечтата за идващото лято.Ярки и красиви, с различни разцветки и форми , за всякакви фигури, цели или половинки, новите бански грабват окото и ни карат да си купим не един, а повече модели.

Ако едноцветните бански не бяха особено популярни за отминалото лято, то за предстоящото се превръщат във водеща тенденция.Особено внимание заслужават моделите, които визуално увеличават с размер, два гърдите, при това без да развалят пропорциите на женското тяло.Ако предпочитате обикновените, семпли бански, може да си изберете подходящ модел във всякакъв цвят.Почитателки сте на нещо по-шикозно ? За вас са бански , украсени с камъни, пайетки, къдрички, ленти – има за всякакъв вкус.Ако предпочитате ярките рисунки – подберете си бански на цветя, с палмови листа, с леопардови щампи или някакви абстрактни рисунки.Многобройни са и моделите с две части в различни контрастни цветове, което позволява повече комбинации, ако имате няколко броя бански костюма.С това фино изделие може да подчертаете своята индивидуалност.Покорете всички на плажа с бански във властен червен цвят.Подчертайте своя нежен и съблазнителен вид с розов бански. Бъдете ефектни с бял бански, украсен или не с камъни, красиво контрастиращ със загорялата  ви кожа.

Елегантните модели цели бански осигуряват комфорт и сигурност при плуване, в басейна, при вечерни събирания на плажа, когато може да го превърнете в част от красив и стилен плажен тоалет. В крак с модните тенденции може да си набавите интересни модели в алено червено, черно-бяло, изумрудено, жълто, синьо, както и в особено модните морски мотиви или екзотични и етнически рисунки.

За да се чувствате леко и уверено на плажа, добавете към стилния бански красива плажна рокля, парео или ефирна туника.Ефектния си плажен вид може да обогатите с обемна, лека и ярка чанта, с различни морски декорации и рисунки.Защитете главата с навит около нея тънък шал, с широкопола шапка в стил от 70-те или със сламена шапка с широка периферия. Прибавете големи , ефектни слънцезащитни очила, плажни чехли, мокасини или сандали, красиви и ефектни обици, гривна или колие и готово.Гарантирано ще се чувствате комфортно, ще привличате погледите , ще се радвате на лятната си почивка.


Оставете своя коментар »