Кои части от мъжкото тяло са най – секси ?


Image:©Viorel Sima/Fotolia

Всички жени си имат свой идеал за мъж, но при всички предпочитанията в общи линии са еднакви.Всички искат той да е истински мъж, да се чувстват сигурни и защитени. Разбира се, не масата мускули са показатели за мъжествеността, но мъжкото тяло все пак играе роля при избора на жените.

Днес естетиката на мъжкото тяло вълнува повече мъжете. Някои от тях, също като жените, могат часове наред да прекарат пред огледалото, изследвайки и преценявайки себе си.

И все пак, кои части от мъжкото тяло, според жените , са най- секси ? Какво от физиката на силния пол най-много ги привлича ?

Дамите обичат силните мъжки рамене, обичат да се докосват до тях, те им носят усещане за закрила.

Формата на мъжките гърди също може да предизвика възхищение. Идеално оформени, те събуждат сексуалните фантазии на жените.

Когато една жена види силни мъжки ръце, с добре очертани мускули, тя знае, че това е човек, който се грижи за себе си. Пък и тези ръце са винаги готови да помогнат на слабата и беззащитна жена.

Жените обожават чувствените устни, способни да дарят страстни целувки. Според тях, те говорят много за мъжкия характер.

Особено много нежните половинки държат на мъжките ръце . Дамите обичат да са галени от  чисти и поддържани ръце.

Жените винаги се впечатляват от мъж с широки рамене и тесни бедра – идеален за повечето дами силует.Релефните гърди подлудяват всяка жена. Освен това,  тя знае, че този вид мъжът е постигнал с много труд и постоянство. Плочките по корема жените подсъзнателно асоциират със здраве и мъжка красота.

Мъжкият член не заема първо място, както навярно много си мислят.Защото всяка жена иска да има до себе си преди всичко мъж с добра лична хигиена. Размерът не е всичко.

Оказва се, че страшно много внимание жените отделят на мъжките бедра и тяхната форма.

В различните времена еталоните за мъжка красота са различни. В нашето разкрепостено съвремие жените без притеснение говорят за мъжкото тяло, за неговата сила и красота. Както, разбира се , и за своите предпочитания.

 


Оставете своя коментар »