Кои жени не се омъжват?


Image:©pressmaster/Fotolia

Според статистиката скоро броят на неомъжените жени ще бъде толкова , колкото и на омъжените . Макар че има много красиви, образовани, с успешна кариера и добър начин на живот дами. Но те не успяват да намерят своята силна половинка. Често до тях застава партньор , но много пъти се оказва сателит. Каква е причината за това? Какво ги плаши? Какво не им дава възможност да станат мечтаната съпруга? Различни са причините.

Разочароващо е когато една жена закъснява за среща с 2-3 часа. Хубаво е , когато тя е пълна с изненади , но често проявяваната неточност внася стрес в контактите и връзките и вероятността да се размине с подходящия мъж е голяма.

Никой мъж не обича да знае , че той е само едно користно завоевание за дадената жена , стремяща се към демонстрация на собствения си статус.

Някои жени са твърде взискателни, толкова много, че не се  търпят. Такива приятелки или годеници са вечно недоволни , постоянно мрънкат и ежедневно насаждат негативизъм у партньора си , докато накрая го губят.

Жените , които често променят своето настроение , карат мъжете до тях да се чувстват неудобно, защото не знаят какво ги очаква следващите 5 минути.

Силните половинки не обичат дами , които непрекъснато демонстрират своите енциклопедични знания по въпроси , които ги или не ги интересуват. Пък и кому е необходимо да се четат постоянно лекции? Има си време и място за това. Важни са преди всичко  топлината , нежността и доверието в една връзка, а не опитите за доминиране.

Мъжете не обичат да съжителстват с обсебващи ги жени. Да живееш под един покрив с акула е уморително и не винаги приятно.

Много от жените обичат да се оплакват на партньора си по повод или без повод и по всякакъв повод, забравяйки, че мъжът до тях не е мазохист и , че трябва да щадите нервите му. Да споделяме и непрекъснато да се оплакваме са две различни неща.

Има , макар и рядко , мъже , които обичат да бъдат командвани от жените си. Но те са изключение. Силната половина на човечеството не иска да прекара целия си живот с диктаторка до себе си и да няма възможност да го управлява и да участва във вземането на важни решения.

Интересна ли ви беше споделената информация? Ако вече сте я прочели, не забравяйте да изкажете своето мнение.


Оставете своя коментар »