Класическите модели бельо отново на мода с актуални решения от дантела и черно


Новите колекции на бельо за този сезон предлагат изключително богат избор. Те включват както луксозни модели , предназначени да изградят вашия съблазнителен образ , така и бельо , чиято основна цел е да създаде усещане за комфорт . Дори и най-взискателните дами ще намерят модел , който ще отговаря на техния стил.

Винаги модерни , класическите модели бельо отново затвърждават своето място като се налагат варианти в дантела и черно . Специално внимание се отделя на едноцветното дантелено бельо с повдигащ ефект , като това включва не само сутиените , но и бодитата. Основните цветове са бяло , черно, бежово или телесен цвят. Предлагат се и решения на класически модели от атлас , малко дантела, пастелни цветове и флорални мотиви.

За по-екстравагантните дами се предлага бельо, украсено с дантела и всевъзможни щампи. В детайлите присъстват както малки къдри , така и стилни декоративни елементи. Актуално е и бельото с леопардови рисунки. Много от тези модели са с нестандартно изпълнение . Много от дизайнерите  предлагат флорални мотиви за своето бельо. Като основни цветове за сезона се очертават  розово, червено, синьо и зелено. Модно е и бельото в неумиращите черно и бяло.

Сред предлаганите модели присъстват ярки примери на романтичния стил , изпълнени от въздушна дантела в черен , розов , син , оранжев цвят или цвят на горчица. Може да се използва както гладка , така и релефна тъкан. Сутиените се комбинират  както с бикини , така и с боксери и с класическите шорти.

Много сексапил ще придаде на своята притежателка и бельото в златист , черен или цвят на шампанско , изпълнено в необикновен стил, като неговите детайли умело коригират женската фигура. Много от новите модели представляват смес от класика и оригиналност, като се използват черен , златист или зелен цвят, както и комбинация от черно и бяло.

Луксозното дамско бельо е изработено от черна дантела, която присъства в сутиена и бикините, от коприна или сатен. Не малко внимание се отделя и на леопардовите мотиви.

Привърженичките на шикозно бельо могат да подберат дизайн , изработен от смесени материали, цветове и модели.

За привърженичките на нестандартното бельо се предлагат модели с различни ленти , шнурове, къдри и дантели в разнообразни цветове .

Дамите , които са почитателки на комфортното бельо , могат да си изберат модел , изработен от памук или лен. Но нека да не забравят , че всяка жена трябва да има в своя гардероб стилно бельо , изработено от коприна или сатен , предназначено за специални случаи.


Оставете своя коментар »