Как да се достигне женския оргазъм


Image:©auremar/Fotolia

За много жени постигането на оргазъм е трудна задача. Не е тайна , че понякога те симулират оргазъм, като по този начин мамят и себе си, и партньора си и се лишават от приятните моменти в любовната игра с любимия човек. Ето няколко съвета за тези от вас, които смятат , че не могат да достигнат до оргазъм.

1. По време на секс жените , за разлика от мъжете , са напрегнати , което им пречи да изпитат очакваното удоволствие. Не започвайте да правите секс , ако главата ви е пълна с хиляди мисли и неразрешени проблеми. За да постигнете наслада от секса, трябва да бъдете абсолютно спокойна.

2. При присъствието на проблеми, постарайте се да ги решите няколко часа преди секса , като използвате лист хартия и запишете  всички проблеми и възможните варианти за тяхното решаване. Такова уточняване ще ви помогне да отдалечите проблемите и да се отпуснете по време на секс. Преди началото е хубаво да се направят няколко релаксиращи дълбоки вдишвания, за да се отпуснат мускулите на цялото тяло.

3. Често по време на полов акт жените се стараят да зарадват половинката си , като забравят за собствените си чувства и преживявания. Време е да се концентрирате върху себе си. Не забравяйте , че удоволствието на мъжете по време на секс , зависи от удоволствието на жената. Просто се отдайте на своите чувства.

4. Хубаво е когато любовната игра продължи по-дълго време, през което вашият партньор да покрие с ласки и целувки цялото ви тяло. Кратката прелюдия или пълната й липса е огромна грешка , допускана най-често от мъжете. Вие самата приласкайте любимия човек така , че той да се изпълни с неустоимо желание за началото на половия акт.

5. Бъдете изобретателни, фантазирайте и запазете тези фантазии по време на секс. Извикайте ги във вашето въображение ,  когато имате нужда.

6.Укрепвайте мускулите във вагината. Може да използвате специални устройства от секс-шопа.

7.Ако мастурбирате , обърнете внимание на положението, което заемате , на мислите , които ви владеят в този момент. Може да опитате да мастурбирате и пред своя партньор , за да види той какво точно ви харесва.

8. Променяйте често позите си , за да можете да с вашия партньор да изберете най-подходящата за двамата.

Забавлявайте се !


Оставете своя коментар »