Как да отидем на първа среща


Image:© MSPhotographic / Fotolia

Най-после е дошъл моментът на дългоочакваната романтична среща.И възниква въпросът как да се държим, какъв грим,  маникюр, прическа и тоалет да изберем.

Трябва да изглеждате прекрасно.Използвайте парфюма си за особени случаи, за да се чувствате комфортно. Пък и на мъжете им харесват уверените жени.

Общувайте – тишината е неудобна, мълчанието е притеснително. разкрийте интелекта си, разкажете интересни истории, пошегувайте се , попитайте за неговите интереси и планове в живота.Покажете, че можете и да слушате, да разбирате, да поддържате разговор.Бъдете себе си, бъдете естествени, никакви преструвки.

Докато за мъжете един костюм е достатъчен, то при  прекрасния пол нещата са по-сложни. Изборът на дрехи зависи от плановете за предстоящата вечер.За кино или за разходка трябва да се облече нещо по-ежедневно – пола и обикновена блуза,  семпла рокля,  сако и панталон или дънки.

Image:© Springoz / Fotolia

За среща в кафене много представителки на нежния пол избират рокля, защото тя е класика. За ресторант къса пола и ярка блуза с дълбоко деколте са неприемливи, затова изберете ефектна вечерна рокля с умерен акцент върху гърдите или раменете или красива блуза. Такъв избор е оптимален и за други случаи, ако например внезапно решите да отидете на театър или опера, където дънките и панталоните са изключени.

След като сте избрали подходящия тоалет,  отделете внимание на външния си вид – грим, прическа, маникюр.Ако нямате време за ефектен маникюр, то покрийте ноктите с прозрачен лак.

Важен за първата среща е и гримът, който ще постави акцент върху очите, тъй като червилото бързо ще се изтрие. За среща в ресторант не използвайте ярко червило или гланц, защото може да се размажат по време на вечерята. Изберете устойчиво червило, което няма да оставя следи по зъбите.

Косата за първата среща трябва да бъде в съответствие с тоалета. Ако ще посещавате официално място, без фризьор няма да мине. Трябва да го посетите или да го поканите у дома. Нека прическата е такава, че да не пречи по време на вечерята.

В общи линии -  това е. Приятна вечер и щастливо продължение на взаимоотношенията !


Оставете своя коментар »