Как да носим панталоните


Image:© tinlinx / Fotolia

Панталоните са неизменна част от гардероба на всяка жена . За  да бъдем елегантни и стилни трябва умело да подбираме подходящити модели и да ги съчетаваме с останалите дрехи, така, щото да подчертаваме своя силует и стил и да постигнем добра визия.

Класическите панталони, обикновено в черно и нюанси на сиво, трябва да се комбинират с класическа риза в по-светъл цвят,  с твърда яка и с  широки ръкави. Тя е запасана в панталоните , а като завършек на тоалета се използва красив кожен колан. За тази пролет модерни са класическите панталони в бяло и светло сиво.Може да съчетаете класическия панталон и с блуза с или без ръкави с къдри, разположени вертикално.

През новия сезон популярни ще бъдат и по-късите панталони, както и бричове във военен стил, които могат да се комбинират с различни топове и да  постигнат креативен стил.Голфът може да съчетаете с тясно сако тип сафари или с кожен елек.За панталоните бричове са подходящи обувки с ниски токчета или кадифени ботуши с квадратна пета.Всяка комбинация следва да се допълва с красиви бижута.

Панталоните в стил банан, ушити от черен или тъмно сив плат, ще изглеждат чудесно с бежова блуза или светло яке, както и ярка едноцветна блуза.

Особено модните през тази пролет бели панталони може да комбинирате с блуза в синьо-бели ивици.Допълнете с тънък син шал и красива гривна.Довършете визията си с бяла чанта.

Image:© Andrey Kiselev / Fotolia

Ако предпочетете светло сиви панталони с по-тесен силует, най-добрият  вариант за тях са високи обувки и широк черен колан. Сакото и блузата трябва да са едноцветни.Ако панталоните са тъмно сиви , идеално ще им пасват високи черни или червени обувки и зелена риза със златисти копчета.

Не забравяйте, че по-късите панталони са препоръчителни само за жени с висока фигура. За тях са по-удачни провисналите панталони, отколкото за жените с нисък ръст. Те успешно се комбинират с ярки обувки на висок ток и по-обемна блуза. Могат да се съчетаят със сако в по-свободен стил.

Панталоните с по-висока талия са подходящи за по-слаби жени или млади момичета. Актуални са такива модели в черно, бордо, светло сиво и светло кафяво.Тези панталони изглеждат чудесно със стилен топ и болеро.Може да изберете високи обувки в лилаво.

При всички случаи, обаче, избирайте подходящ за своята фигура модел, независимо от модните тенденции. Така не само ще се чувствате комфортно, но и  ще подчертаете собствения си стил, съобразно времето и мястото.

 

 

 


Оставете своя коментар »