Как да бъдем модерни и секси дори и в леглото, запазвайки собствения си комфорт


Модерно , комфортно и атрактивно спално бельо в различни стилове радва очите на нежните половинки. С различно качество и цена, то неизменно присъстват в дамския гардероб. Извън конкуренцията , както винаги, са класическите свободни модели. Заедно с тях много популярни са пижамите с персийски мотиви – шарени панделки, бродерии в метални нюанси,ярки детайли и аксесоари.

Любителките на модерни и секси пижами могат да зарадват сами себе си с изделия, изработени от леки полупрозрачни материи, коприна, сатен или дантела. Може да мързелувате цял ден у дома с уникални трикотажни или памучни комплекти, които са изработени по-скоро като дрехи за дома и техният стил успешно ги прави незаменими във вашия гардероб. Цветовата палитра, обхващаща ярки цветове като червено, зелено, синьо и меки пастелни тонове, както и традиционните черно, бяло и червено, позволяват на всяка жена да направи своя желан избор.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAПрекрасно е , когато се върнем вечер у дома да се освободим от скучните офис дрехи и неудобни обувки и да сложим комфортна пижама. Знаейки за това чувство, дизайнерите предлагат за пролетта и лятото на 2013 година  екстравагантни пижамени костюми за модните дами. Това определено са комплекти с широки панталони и горнище с копчета, като талията е подчертана с колан от същата материя , което решение излъчва сдържаност и елегантност.

За все още прохладното пролетно време се предлагат костюми в пижамен стил от туид, вълна и трикотаж. За по-елегантен и изискан вид може да си набавите комплекти от коприна. За ветровитото време може да добавите към костюма пижама топла жилетка , сако или шлифер като горна дреха, изработени в по- дискретни цветове, тъй като костюмите се изработват обикновено в ярки цветове и щампи.

Костюмът пижама е автономен елемент от дамския гардероб и трябва много внимателно да се подходи към избора на подходящи за него аксесоари. Забравете за обемистите бижута, масивни гривни и пръстени. Визията ви ще бъде завършена и модна, ако добавите високи обувки и стилни очила.

Ако пък ви е необходима пижама за сън, изберете да е  от коприна, лен или памук. Въпреки атрактивната си външност, пижамите , изработени от плюш, ликра или найлон не са подходящи и здравословни, могат да предизвикат алергични реакции.


Оставете своя коментар »