Какво да носим тази пролет, за да изглеждаме ефектно


Image:© Mee Ting / Fotolia

Често ни се налага да избираме как да изглеждаме: романтично или секси, да излъчваме изящество или независимост, от нас да струи дързост или невинност.А защо да не пробваме да съчетаем тези противоречия на женската същност в едно? Смело да изберем контрастите, нали пролетта е време за промяна и експерименти!

Ето няколко съвета как да изглеждате модно и стилно през пролетта.

Набавете си леко черно палто, черен шлифер или черно кожено яке. Те пасват на дрехи с  широка цветова гама -  от пастелни тонове до ярки нюанси.Не забравяйте едновременно с това да демонстрирате изяществото на краката с модни пролетни обувки. Може да си купите блуза, пуловер или джемпър, като направите избор в полза на светлите тонове. А за да не изглежда визията ви бледа, комбинирайте с обувки и други аксесоари в по-тъмни цветове.

Хит за сезона е светлата жилетка, която  за предпочитане е да носите с тесни панталони. Със сигурност ще изглеждате женствено и ще предизвиквате пролетни асоциации.Към жилетката в бял, кремав или бежов цвят подберете тъмни обувки и чанта или черна шапка. Залагайте на контрастите.

Тесните кожени панталони през тази година се носят с женствени, леки, прости блузи и ризи, което е провокираща комбинация на крехка невинност и открит сексапил.За да не изглеждате вулгарно, купувайте панталони от тънка и качествена кожа.

Image:© ekina / Fotolia

Модните пролетни рокли са къси, съблазнителни, от дантела или коприна, в черен или друг наситен цвят.Не може да бъдете подмината незабелязана от мъжките погледи в такава рокля. Към изящната рокля са нужни смели аксесоари като дизайнерска чанта или портмоне, потресаващи модни обувки или елегантна шапка.

Пролетта на тази година е време на контрастите. Модните съчетания напомнят за женската същност.Във всяка от нас дреме и ангел, и пантера. Цветните модни джинси, тънката бяла риза, светлосинята пролетна пола подчертават нашата ангелска страна. Но всяка от тези дрехи можем да вкараме в ансамбъл, в който да присъства черния цвят – цветът на тайните, загадките и съблазните.Не забравяйте и елегантните обувки.

За да завършите вашия пролетен стил ще са ви нужни големи модни украшения , така популярни през тази година.Добавете пръстени  от злато или състарен бронз, обемни гривни, обеци и колие, но всичките в един стил, за да изглеждате хармонично.

Хубава пролет !


Оставете своя коментар »