Как да бъдете привлекателна за мъжете


Image:© shotsstudio/Fotolia

Нищо не отблъсква мъжете така, както женските комплекси. Мъжът не бива да чува фраза като :  ”Не харесвам фигурата си  /косата, очите…/ !”. Борете се със своите недостатъци, но тихо. А то, иначе, току сте внушили на мъжа до вас , че наистина не сте хубава.

Женствеността, уверената походка, стойката – те привличат силните половинки.

Мъжете не се впечатляват от жена в мъжки костюм или нарязани джинси. Друго ще е , ако облечете тясна пола или рокля от фина материя.

Наясно сте , че цигарите, алкохола и вулгарното поведение  са основните врагове на женствеността .

Не бъдете горделива, а умерено горда. Покажете на мъжа до вас , че е срещнал истинско бижу, което не трябва да губи.

Бъдете привлекателна.Обличайте ярки и красиви неща, които подчертават достойнствата на фигурата ви, но избягвайте прекалено разголените дрехи, защото със своята вулгарност, често имат обратен ефект. Подчертавайте непрекъснато своя индивидуален стил. Не робувайте на модата.

За да бъде харесвана една жена, тя трябва да работи не само върху своята визия, но и върху своето излъчване. Работете над себе си, над недостатъците в своя характер, научете се да уважавате другите, да търсите доброто у тях. Опитайте се всеки ден да научавате нещо ново за мъжа до вас, за неговите интереси, за неговите успехи. Мъжете не остават безразлични към богатия душевен мир на една жена.

Показвайте на мъжката половинка, че е уважавана. Понякога е трудно да се разбираме с нея, но й дайте шанс. И една хитрост – постарайте се да спечелите благоразположението на нейните приятели.

Дайте шанс на човека до вас да докаже себе си. Нека да се чувства като истински мъж, който трябва да се грижи за вас. И не забравяйте – всички мъже са ловци, а лесната плячка не е интересна за тях.

Не търсете бързо признание в любов.

Ако мъжът на вашите мечти спре да ви обръща внимание или го видите с друга жена, не се притеснявайте, не страдайте, защото в действителност той не ви трябва. Не забравяйте, че в живота има и други мъже, които ще спечелят сърцето ви. Продължавайте да вървите по пътя си с гордо вдигната глава и , бъдете сигурна, ще срещнете мъжа, за когото сте жената на живота му.


Оставете своя коментар »