Интересен дизайн, разнообразни цветове и контрастиращи материали за пролетните обувки


Image:© kichatof / Fotolia

Модните дамски обувки за пролетта са с ярки цветове, които внасят много положително настроение. Ако изберете такъв модел, за да подчертаете неговите нюанси, комбинирайте го с неутрални по цвят дрехи.Актуални са и ярките  щампи на абстрактни рисунки по обувките, които умело трябва да съчетавате с подходящ тоалет и аксесоари, , за да не се постигне обратен ефект.Тенденция са и особено подходящите за празници модерно проектирани обувки  с дантела и с декорации от кристали и камъни. Незаменим атрибут на пролетните обувки ще бъдат платформата  и широкия устойчив ток. А островърхите обувки с тънък висок ток навлизат в своя звезден час. Обувки с катарами, с каишки, с панделки, от кожа, лак, текстил или змийска кожа, ще красят женските крака. Изобщо, дизайнът на обувките е като цяла вселена.

Не може да се говори за определен доминиращ цвят през пролетта. Като цяло са модни ярките разцветки и за никоя жена няма да е трудно да направи своя избор,  съобразно гардероба си. Може да подберете ярки чанти, колани и други аксесоари към неутралните дрехи, което ще внесе елегантност във вашия  вид.Предлагат се и разнообразни модели с оригинални абстрактни, геометрични, растителни или флорални щампи, на райета, квадрати или други фигури. Ако обичате да сте екстравагантна, изберете обувки с ярки рисунки  и ги съчетайте с  тоалет, на чийто фон ще демонстрирате обувките. Може да ги съчетаете с подобен по цвят връх и едноцветна пола или панталон.

За новия сезон са актуални модели в стил барок, милитари, етнически, кънтри, ретро. Привличат вниманието и обувки в сафари стил, които предполагат рокля, блуза, пола или панталон в етнически стил и подходящи аксесоари – големи гривни, обеци и колиета. Обувките на токчета, ниски и високи,  никога няма да напуснат дамсия гардероб. За работа в офиса в съчетание с костюм с панталон или пола и риза, за ежедневието , за кафе, за срещи, за разходки – за различни модели панталони, дънки, поли и рокли, обувките с токчета винаги са шик. За по-голям комфорт и стабилност се предлагат  и модни обувки на платформи, по- малки или по- високи, както и балеринки.

Новите пролетни обувки предлагат интересен дизайн, разнообразни цветове и щампи, стилни и качествени модели от контрастиращи материали, кожа с метални и сребристи нюанси, кожа от влечуги или тяхна  имитация, варианти с отворени пети или пръсти или спортни обувки.


Оставете своя коментар »