Избрахте ли си пролетни обувки ?


Image:© gromovataya/Fotolia

Трябва да се отбележи, че една от главните тенденции за тази пролет  са откритите пръсти при обувките, ботите и дори при ботушите, което им придава впечатляващ вид.

Към модните обувки за идващия сезон могат да се отнесат и обувките без пети.А носът на обувката ще е не само  с класическата заострена, закръглена или квадратна форма, но и с всякакви други  изрязани форми.

Актуални са и обувки, съчетаващи спортен и класически стил, например маратонки на токчета или клинове, като спортният  стил проличава в дебелата гумена подметка, а обувките са с характерни цветови решения като комбинации от червени, черни или бели квадрати  или ленти.Да се занимавате със спорт в тези обувки, разбира се, е невъзможно, но те ще ви придадат закачлив , оригинален вид.

Ако сте почитателка на строгите стилни тенденции, може да си купите чифт обувки в  готически стил.Агресивните метални елементи/шипове, гвоздеи, пръстени/, черният цвят, множеството ремъци и катарами, ултра високият ток, радикалните форми и извивки,  ще ви помогнат да създадете визията на  уверена в себе си жена.

Image:© Rasulov/Fotolia

Особено атрактивни са предлаганите модни обувки , украсени с дантела или мрежа.Не забравяйте, че леките или класическите обувки, строгите или екстравагантните модели,  могат да изглеждат различно на вашия крак в зависимост от дрехите, с които ги съчетавате, което ви позволява да създавате уникална и хармонична визия.

Една от модните тенденции за обувките тази пролет са ресните и пискюлите по тях.Те могат да бъдат  изработени от кожа, дантела, атлас, мрежа и да бъдат пищни или незабележими.

Всички жени обичат да носят обувки на високи токчета, гарантиращи грация и сексапил на фигурата. Най-модната тенденция за сезона на тази пролет е нестандартният, причудлив ток , който може да има триъгълна , многоъгълна и фигурална форма или други, трудни за описание решения.Ако не уважавате експериментите, ще намерите подходящи обувки в класически варианти – ток, по-широк ток и т.н., като главното изискване е да е висок.

Почитателките на платформите също ще се радват на разнообразни модели с различни фигурални изрязани части.

Добре подбраните  модни пролетни обувки не само ще ви донесат комфорт и лекота в движението , но и  ще бъдат един сполучлив атрибут за стилната ви визия.


Оставете своя коментар »