Идеални , модерни и неповторими с кожени якета и сака и тази пролет


Image:© bertys30 / Fotolia

Коженото яке винаги е било и ще си остане луксозна стока, която не излиза от мода. Актуални за пролетния сезон ще бъдат модели,  изработени изцяло от кожа или в комбинация с материали с различна текстура. За по-хладните пролетни дни то може да е с кожена яка, а за по-топлото време може да се комбинира  дори с дълга рокля. Но все пак бъдете внимателни при тези съчетания, ако якето ви има джобове и крепежни елементи.

Не забравяйте, че кожените якета и сака не е удачно да се комбинират с велурени изделия. Обувките и чантата трябва да са от подходящ материал, иначе ще говорят за липсата на вкус. За новия сезон се предлагат  якета  от предимно черна кожа с всевъзможни шипове, ремъци, каишки и други елементи. Лансира се идеята за съчетаване на дивата природа и съвременния човек, като се използват някои наситени нюанси при  дизайна на пролетните кожени якета. Заслужават внимание многобройните модели разнообразни кожени сака в ярки цветови нюанси като нежно розово, разкошен изумруд, зелени тонове, заглушено бордо. Изработени от модната лачена кожа, те изглеждат уникално.

Ако вече сте се запознали с модните тенденции, навярно сте забелязали , че пролетните якета са с подчертана талия като в допълнение служат широки колани. Също така има модели в по-скъсен  вариант, тип сако, изработени от спокойна кафява кожа. За по-креативните дами се предлагат нестандартни модели с яка до брадичката или с много крепежни елементи. Дамите, които не искат да акцентират върху раменете си, могат да изберат по-удължен модел с изчистена горна част. За девойките се предлагат  модерни къси кожени якета.Почитателките на кожените болера могат да си закупят модел с характерните скъсени ръкави.

Модните пролетни якета са с дизайн, който позволява да ги съчетавате с всякакви дрехи. Но , за да ги комбинирате правилно, трябва да определите своя индивидуален стил и тогава, купувайки тази модна за сезона дреха,  ще си осигурите  притегателна визия. За да изглеждате идеално и неповторимо, за да се обръщат след вас, не губете време и си купете нещо специално за пролетта.

 


Оставете своя коментар »